Az alábbi listát nem tudtuk kihagyni: főzés, de teljesen másképpen, egy konyhában is járatos tudós szemüvegén keresztül. Jöhet egy kis tudomány? Mi imádjuk ezt a megközelítést!   1. Leszűrés után öntsünk olajat a főtt zöldségekre! A megfőtt zöldség forrón gőzölögni kezd, a gőz pedig nedvességet jelent, azaz a zöldség nedvességet veszít. Ha ezt meg szeretnénk […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.