Bár kérték, könyöregtek neki: Balázs Klári soha nem állt meztelenül kamera elé. Számára ugyanis tabu a nyilvános meztelenség.

Akit csak Korda Gyuri bácsi láthatja meztelenül

– Tizenhét évesen költöztem Pestre, el kellett tartanom ma­gam – mondta a Klárika. – Felfigyeltek az arcomra, és pillanatok alatt modellkarriert ajánlottak. Annyi volt a kikötésem, hogy csak deréktól felfelé, ruhákat és kiegészítőket va­gyok hajlandó reklámozni. Többször megkerestek az­zal, hogy szeretnének aktképeket készíteni rólam, ám erre mindig nemet mondtam, ahogyan a szemtelen férfiak még szemtelenebb ajánlatai­ra is. 

Már negyven felett voltam, sőt közeledtem az ötvenhez, amikor a legnagyobb férfi­magazin egy nagyon csinos summáért azt akarta, vetkőzzek le a címlapjukon.

– Csírájában fojtottam el a megkeresést. Nagyon hízelgő, hogy felfigyeltek rám, de nekem a meztelenség tabu, csak rám és Gyurira tartozik, a négy fal között. Nem kockáztatnám soha a szerelmünket holmi fölösleges ledérséggel.

Forrás: Bors

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mert Gyuri bácsin kívül kíváncsi még rá valaki? Gyuri bá is csak kötelességből...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Q.va nagy élmény lehet a most 66 éves Klárikát meztelenül látni...
Eladott Ország
Klárika azért néha csak csurrant cseppent. Vagy duplájára emelte Gyuri bácsi viagra adagját? Klárika, de ugyan kivel,mert a Gyurkájának már nemigen van merevedése,maximum a derekában.Gyuri bácsinak már az is szex ha rá tud nézni Klárikára! Biztos hogy van szex, csak nem Gyuribácsival. El is dicsekedett Gyuri bácsi, hogy minden este megdöngeti Klárikát. Csupán annyit felejtett ki, hogy minden karácsony este. Azokban az években, amikor karácsony szombatra esik. Faludy Gyuri bácsi is kirobbanó formában volt,mikor hirdette a potemixet. Röviddel utána pedig itt hagyta a földi életet!
Macskaszem
Mert Gyuri bácsin kívül kíváncsi még rá valaki? Gyuri bá is csak kötelességből...
libellle
A neninek már elég szetoperált keltészta arca van. Viszont gondolom alakra nem olyan rossz
Desischado
Régen tényleg csinos volt, de most ki a nyqvaja akarná meztelenül látni? És miért nem tud valami normális dologgal előállni?
terlasz
Persze, hogy ebben a korban nem kíváncsi rá senki, de nem a mostani felkérésekről beszél, hanem a régmúltról.
papa.49
@Desischado: Lehet de engem mindig TASZÍTOTT a tigrisre hajazó arckifejezése ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.