Az énekesnőt a közösségi oldalakon már nem csak saját profilján csodálhatjuk. Önálló oldalt kapott a feneke is. Több százan követik Gigi testrészét.

Saját rajongói oldalt kapott Radics Gigi egyik testrésze – mutatjuk, melyik

– Fogalmam sincs, ki készítheti ezt az Insta-profilt, mindenesetre bárki is az, nagyon aranyos. Amikor megláttam az oldalt, nagyon nevettem: mennyire őrült dolog, hogy létezik külön oldal Radics Gigi fenekének?! Aztán gondoltam, poén, ha követem, biztos örülne az oldal szerkesztője, másrészt kedves, hogy vannak embe­rek, akik kifejezetten ezt értékelik és lájkolják. Persze látom, azóta is rendületlenül osztja a képeket, ahol az arcomnak nem sok szerepe van – mondta nevetve Gigi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Radics Gigi feneke (@radicsgigifeneke) által megosztott bejegyzés,

A testrész eddig 250 rajongót gyűjtött.

– Életformám az edzés, és főleg a comb-fenék gyakorlatokat részesítem előnyben. Azt tényleg mindennap csinálom. Ha későn érek haza valahonnan, akár éjjel is képes vagyok nekiállni guggolni. Guggolok négyszer negyvenet két kétkilós súllyal a kezemben, többnyire sportfűzőben, aztán földön támaszkodva lábemelés, egyik a másik után, ebből is százhúszat csinálok. Ezeken kívül is vannak még speciálisan otthon végezhető gyakorlataim, ha pedig eljutok edzőterembe, akkor biztos, hogy fél óra lépcsőzéssel vagy taposással indítok. Amerikában is edzek. Hiába töltöm a szabadságomat a családdal a tengerentúlon, itt is formában kell lennem, mert hamarosan megjelenik a vadonatúj GO című dalomhoz forgatott klipem – mondta a sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fire

Radics Gigi feneke (@radicsgigifeneke) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bors

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.