Három év után közös megegyezéssel távozik a TV2-csoporttól Dirk Gerkens, a csatorna vezérigazgatója és igazgatósági tagja.

Távozik a TV2 vezérigazgatója
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

A médiacsoport által az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény szerint a társaság operatív vezetését Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke veszi át, aki a csoport stratégiai irányítása mellett ideiglenesen a vezérigazgatói feladatkört is ellátja.

A TV2 menedzsmentje a csoport piaci pozíciójának és piacvezető szerepének megerősítésén, illetve a fenntartható növekedés háttérfeltételeinek megteremtésén dolgozik a következő hónapokban

– tudatták.

Dirk Gerkens három évet töltött a TV2-nél, munkájának köszönhetően a csoport a magyarországi televíziós piac vezetőjévé vált: idén márciusra a TV2 14 csatornájának egész napos közönségaránya 24,2 százalékra, míg a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban 22,6 százalékra nőtt – olvasható a közleményben.

"Az elmúlt években felépített stratégiának köszönhetően valódi verseny alakult ki a kereskedelmi televíziók között. A mi dolgunk most az, hogy folytassuk a Dirk Gerkens és csapata által megkezdett munkát, és tovább dolgozzunk a nézők bizalmáért"

– idézik a közleményben a TV2-csoport elnökét. Vaszily Miklós hangsúlyozta: a médiacsoportnál a következő hetekben és hónapokban folytatódnak az átalakítások, amelyek célja az eredményes működés és a fenntartható növekedés háttérfeltételeinek megteremtése, illetve a csoport vezető pozíciójának megszilárdítása, amihez "a 2018-as gazdasági év biztató alapokat teremt".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Letelt a gyászidő, ott is nekiállt lomtalanítani a fidesz.
fideszes gyökér
fasz az orrára.
először el akart menekülni magyarországról, mert fenyegették a családját, utána tövig leszopta az orbánvikor (A MINISZTERELNÖK ÚR!!) faszát, most meg távozik.
Ki a gyökér, ki nem az, én azért feldugnám a picsájába a gumibotot, ami egyszer már meg lett neki ígérve.
justhpeter
TV2 mint piacvezető ? Ezt április 1.-én kellett volna beadni.
papa.49
Oszt. kit érdekel ez a szopógép !!!
Búcsúnk NEM FOGJA VISSZATARTANI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.