A műsorvezető nem hívott rendőrt, kitörölgette az autóból a vegyszert.

Sebestyén Balázs egy étteremben vacsorázott a családjával, amikor az egyik pincér azzal rohant oda hozzá, hogy valami történt az utcán parkoló kocsijával – írja a Bors. A műsorvezető a reggeli rádióműsorában be is számolt a történtekről, azt mondta, az autónál már várta egy szemtanú.

„A nő a családjával végignézte, ahogy egy őrült beáll mögém, és a kocsijával többször, durván nekimegy a kocsimnak hátulról. Próbálja eltolni, kiszáll, járkál, közben üvöltözik. Szidja a rendszert, az országot, a külföldieket, hol magyarul, hol németül”– mondta Balázs a műsorában.

Az autóban látszólag nem esett nagy kár, közelebb lépve azonban látta, hogy a belsejét is végiglocsolták valamilyen vegyszerrel:

„Nem emlékszem, mit hagytam nyitva, de valamivel, valahogy szétlocsolta az autót. Be­szagoltam, és az egész autóm úszott egy ilyen fura, etilalkoholos folyadéktól, amilyen az ablakmosó folyadékban is van. De nem tudtuk megállapítani, hogy mi az.”

A műsorvezető nem hívott rendőrt, kitörölgette az autóból a vegyszert, és hazavitte a családját, most azonban azt mondta, fontolgatja a feljelentést, már csak azért is, mert a Bécsi úti térfigyelő kamerák valószínűleg rögzítették az elkövetőt.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

(Bors)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Aki Én: Akkor ha tudja ő a hunyó !!!
A Balázsnak azt se hiszem el amit kérdez !!!
terlasz
@papa.49: Miért nem hiszel Balázsnak? Én nem nagyon ismerem, de néhányszor komoly témákban kiállt az igazság mellett, amiért tisztelem. Nem Orbán seggnyalója.
papa.49
@terlasz: Csak !!!
Ez a rövid válasz, a hosszabb mag nem bírom a ,,stílusát,, !!!
terlasz
@papa.49: Köszi a választ, egyébként én sem rajongok a stílusáért. Nem átmenni kuszafogú Gabikába! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.