Cininél petefészekrákot állapítottak meg húsz évvel ezelőtt. Az énekesnő a diagnózis előtt hét lombikprogramon vett részt.

Zalatnay Cini: "A hét lombikbeültetésem után lettem rákos"

Fotó: YouTube/TV2

Az énekesnő fiatal korában mindent megtett, hogy saját gyereke születhessen, ez azonban nem sikerült.

2002-ben kaptam meg a diagnózist

– mondta el a Borsnak az énekesnő.

Hozzátette:

Sokkolt, de tudtam, hogy élni akarok. Előtte rendszeresen jártam nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, de így is utolért a baj. A szüleimet rákban vesztettem el, így örökölhettem a hajlamot, de meggyőződésem, hogy a hét lombikbeültetésem is közrejátszott abban, hogy rákos lettem. Nagyon megviselte a szervezetemet, lehet valamit meg is piszkálhattak ott, amit nem kellett volna. Nagyon szerettem volna saját babát szülni, de szerencsére Niki lányom mindenért kárpótolt. Az elmúlt 17 évben félévente járok kontrollra, vitaminokat szedek, antioxidánsokat és algákat, hogy minél kevesebb legyen az esély, hogy visszatér a rettegett kór.

Forrás: Bors

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és hány kaparásod volt lotyó???
egyébként, ha valaki olyan okos magyarázza meg nekem, hogy van az, hogy: a múlt nagy világsztárjait ezerrel mocskoljátok, közben azok tehetségtelen senki majmolóit löttyedt vén trógerként is istenként tisztelitek???
RonaGyuri
és hány kaparásod volt lotyó???
egyébként, ha valaki olyan okos magyarázza meg nekem, hogy van az, hogy: a múlt nagy világsztárjait ezerrel mocskoljátok, közben azok tehetségtelen senki majmolóit löttyedt vén trógerként is istenként tisztelitek???
Csizmás Kond
...és mit kerestek neki a petefészkében ?
advocat
Emberek! Emberséget! Erre futja! Azért gondolkozzatok. Ha valaki szeretne, de nem lehet neki, csak reméli. És elmondta, hogy esetleg valamit "elpiszkálhattak". Nem orvos, csak véli. Megjegyzem énekesként nem igazán volt a kedvencem.
DE EMBER!!!
És egyúttal gratulálok a sok "orvos" válaszolónak. Mit kerestek a petefészkében. Talán oda helyezik el a megtermékenyített leendő gyereket. Vélem, de állatira nem értek hozzá. Csak van ismerős akinek ezzel sikerült.
Csizmás Kond
@advocat: ...ezek pletykaoldalak...ahol lehet érzékenykedni, lehet gorombáskodni, lehet bármit mondani egy bizonyos keretek között, viszont azon belül mindennek helye van...függetlenül attól, hogy ez kinek tetszik vagy kinek nem.
Cini önként nyilatkozott és tudta hogy az meg fog jelenni valahol, és hogy ott majd lesznek nemtetszős vélemények, de mégis vállalta...akkor neked miért nem tetszik ?
terlasz
Ezeréves történettel próbál a figyelem központjában lenni. Nagyon erőlködik Cinike, miután elkúrta az életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.