Vajna Tímea a Best magazinnak adott egy rövid interjút budapesti fánkozójában. Az újság szerint rá sem lehet ismerni Timire, aki padlóra került férje halála után. 

Andy Vajna halála óta egyedül próbálja fenntartani magának a korábban megszokott életmódot Vajna Tímea. Ugyanis ameddig nem zárul le a hagyatéki eljárás, Timi nem juthat hozzá az örökségéhez. Így kénytelen eladni a sportkocsiját is. Lamborghinijét korábban az Instagram-oldalán is meghirdette. A Blikk szerint az autó értéke 60 – 80 millió között lehet, felszereltségtől függően. 

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintézni valóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva. Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot és miként tervezem a jövőmet

- nyilatkozta a Best Magazinnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Kiderült az is, hogy Timi továbbra is 2000 négyzetméteres budai ingatlanjukban lakik. Kérdéses azonban, hogy a jövőben is maradhat-e a négyemeletes, liftes ingatlanban, ugyanis a bérleti szerződés júliusban lejár.

Az üzletasszony valószínű, hogy az Egyesült Államokban tervezi a jövőjét, szeretné megszerezni az állampolgárságot is. Kisebb filmes szerepeket is kapott már, például a Wonder Woman 2-ben vagy az új Terminátorban.

Az interjúból kiderült azt is, hogy eltűntek a régi barátok, akik Vajnával és feleségével szerették tölteni idejüket. Timi Instagram oldalán pedig a pozitív kommenteket felváltották a gúnyos, élcelődő hozzászólások. 

Frissítés (17:02):

A fent általunk is szemlézett interjúval kapcsolatban Vajna Tímea azt posztolta péntek délután a Facebook oldalára, hogy

a magazin nem kereste őt meg.

Vajna azt írta,

A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon.

A BEST szerint ugyanakkor megtörtént az interjú, tanúk is vannak rá.

Az esettel kapcsolatban a 24.hu megkereste a BEST magazint.

Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele

– mondta a Best Magazin munkatársa a 24.hu-nak.

Forrás: Best Magazin, Blikk, 24.hu

Címlapi kép: Instagram

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem kötelező használni a közösségi oldalakat, de nem képes lemondani róla, akkor viselje a következményét. Eddig dicsekedett, (azt se kellett volna) most meg rinyál, pedig nagyon nem kéne. Egyik irritálóbb, mint a másik, magának keresi a bajt, hülye tyúk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Miért nem azzal foglalkozik amihez ért ?
Eriksson
Timink legnagyobb tragédiája, hogy túl korán lett özvegy, nem volt elegendő ideje felépíteni magát. Bárki megláthatta volna, hogy ő egy őstehetség, sokkal többre képes, mint egy egyszerű fánkozó vezetésére.
Sokoldalú üzletasszonnyá válhatott volna. A próbálkozások már Amerikában is elkezdődtek, kérdés, hogy lesz-e folytatása Andy hathatós anyagi segítsége nélkül.
csipetke
@Macskaszem: Tegnap 11:03 Ezek a celeb-ribik (a celeb meghatározása:-aki a saját erejéből nem lett senki) belebetegednének,ha nem posztolnának minden seggvakarást.Úgy gondolják,hogy az emberek életük minden mozzanatára kíváncsiak.Elhűlve olvasom,hogy ezeknek a celebeknek rajongóik vannak.El nem tudom képzelni,hogy egy ilyen rongyrázó ribiért rajongjon bárki is.
moareka
@csipetke: ...de igen, Magyarország egy részének IQ=0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok