Vajna Tímea a Best magazinnak adott egy rövid interjút budapesti fánkozójában. Az újság szerint rá sem lehet ismerni Timire, aki padlóra került férje halála után. 

Andy Vajna halála óta egyedül próbálja fenntartani magának a korábban megszokott életmódot Vajna Tímea. Ugyanis ameddig nem zárul le a hagyatéki eljárás, Timi nem juthat hozzá az örökségéhez. Így kénytelen eladni a sportkocsiját is. Lamborghinijét korábban az Instagram-oldalán is meghirdette. A Blikk szerint az autó értéke 60 – 80 millió között lehet, felszereltségtől függően. 

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintézni valóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva. Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot és miként tervezem a jövőmet

- nyilatkozta a Best Magazinnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Kiderült az is, hogy Timi továbbra is 2000 négyzetméteres budai ingatlanjukban lakik. Kérdéses azonban, hogy a jövőben is maradhat-e a négyemeletes, liftes ingatlanban, ugyanis a bérleti szerződés júliusban lejár.

Az üzletasszony valószínű, hogy az Egyesült Államokban tervezi a jövőjét, szeretné megszerezni az állampolgárságot is. Kisebb filmes szerepeket is kapott már, például a Wonder Woman 2-ben vagy az új Terminátorban.

Az interjúból kiderült azt is, hogy eltűntek a régi barátok, akik Vajnával és feleségével szerették tölteni idejüket. Timi Instagram oldalán pedig a pozitív kommenteket felváltották a gúnyos, élcelődő hozzászólások. 

Frissítés (17:02):

A fent általunk is szemlézett interjúval kapcsolatban Vajna Tímea azt posztolta péntek délután a Facebook oldalára, hogy

a magazin nem kereste őt meg.

Vajna azt írta,

A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon.

A BEST szerint ugyanakkor megtörtént az interjú, tanúk is vannak rá.

Az esettel kapcsolatban a 24.hu megkereste a BEST magazint.

Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele

– mondta a Best Magazin munkatársa a 24.hu-nak.

Forrás: Best Magazin, Blikk, 24.hu

Címlapi kép: Instagram

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem kötelező használni a közösségi oldalakat, de nem képes lemondani róla, akkor viselje a következményét. Eddig dicsekedett, (azt se kellett volna) most meg rinyál, pedig nagyon nem kéne. Egyik irritálóbb, mint a másik, magának keresi a bajt, hülye tyúk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
egy "üzletasszony???", akinek nincs anyagi kitartása a neki járó vagyon átvételéig??? =))

At elhiszem, hogy padlóra került, de ehhez semmi közünk! =))
Macskaszem
Nem kötelező használni a közösségi oldalakat, de nem képes lemondani róla, akkor viselje a következményét. Eddig dicsekedett, (azt se kellett volna) most meg rinyál, pedig nagyon nem kéne. Egyik irritálóbb, mint a másik, magának keresi a bajt, hülye tyúk.
menekült
Amikor a hatalmas habzsidőzsi és rivaldafény szakadt rá, akkor kellett volna arra gondolnia, hogy ez nem lesz mindig így. Nem tudom, hányan sajnálják most szegénykét, de úgy tűnik, nem sokan. És hova lettek a régi barátok? Oda, ahol Timike fénykora előtt voltak. Nem őmiatta lebzseltek körülöttük, hanem Vajna nagypapi és annak pénze, befolyása miatt. Remélem, ennyit azért fel bír fogni. Vagy azt gondolta, hogy az öregből élete végéig meg fog élni?

Egyébként is nehéz elképzelni őszinte, tiszta szerelmet Tímea részéről (esetleg tiszteletet, megbecsülést, elismerést Vajna iránt), de Tímea viselkedésén ez nem is látszott. Hát ezért nehéz sajnálattal gondolni rá. Mostmár nem tehet mást, mint a saját tudásával, tehetségével, erényeivel bizonyítani, aminek azért eddig nem sok jelét mutatta.
szaboria1
Egy igazi kamu csaj csak a pénz érdekli.
desiro
Az a baj hogy a fánkozó mennyezete nem.
Jozefina
@desiro: későn vettem észre, hogy egyre gondoltunk!!!
Jozefina
@desiro: későn vettem észre, hogy egyre gondoltunk!!!
menekült
@Jozefina: De legalább kétszer is észrevetted. :P
szaboria1
@Szeparepa2: Állítólag a villa is csak bérlemény amit júliusban lejár a bérleti szerződés.
szaboria1
@Szeparepa2: Befog még igaznak bizonyulni amit Damu mondott róla.
cikicakk55
Nem tudom sajnálni ezt a lotyót. Szívből kívánom neki,hogy veszítse el a hagyatéki pert és neki is abból kelljen megélnie,amiből rengeteg vele egy idős lány( asszony )él. Meg kellene ismerkednie a munka fogalmával. Igaz,az amit a vénemberrel tett,számomra ezerszer nehezebb lenne,mint reggeltől estig takarítani mások után. Hol van az a rengeteg gyémánt amiben 2 éve Valentin napon villogott? Azt kell eladni és lesz pénze addig,még nem talál magának munkát( vagy egy másik gazdag vén idiótát)
SystemError
Szegénykém, életében elöször el kellett intézni pár hivatalos ügyet valami vén ember miatt. Akiről azt sem tudja, hogy kicsoda.
babp1982
@menekült: a saját tudása a lába között rejlik-:)))
babp1982
Nem baj timike majd jön egy másik vén löttyedt milliárdos farok akire rá telepedhetsz, mert a te gyomrod mindent kibír! Még egy ilyen büdös luxus kurvát nem találni az országban! Hányinger a lotyó!!!
moareka
Hát azt bizonyára százszor meg kell gondolni, hogy a macskát gyógyíttatni magángéppel Los Angelesbe vigye...valamint el kell gondolkozni azon, hogy a társadalom hasznos tagjává váljon, és ehhez munkaviszonyt kell létesíteni! ...vagy ez nem ismerős?...majd az lesz!...:-)))))
csipetke
Olvastam a Bestben az interjút,néha-néha el-elmorzsoltam pár könnycseppet a szemem sarkában.Szegény ribizli még mindig a 2000 négyzetméteres villában tengeti sanyarú napjait. A cikk utolsó mondata így hangzik:-"Most az özvegyen a sor,hogy megmutassa a kétkedőknek,képes arra,hogy megálljon a lábán,és saját erejéből megvalósítsa az álmait"
Engem ez erősen emlékeztet a nagy dakota főnök egyik lányára,aki a saját lábára állt,igaz,alaposan meg lett támogatva,valószínűleg közpénzzel,mert szegény papának olyan kevés megtakarítása van,hogy még majd éhenhal itt nekünk.A cafrinka is vígan élhet eztán is,a hagyatéki után majd eldobja az özvegyi fekete tangát,és igazi víg özvegy lesz belőle.
terlasz
Most aztán nagyon meghatódtam azon, hogy Timike nem tudja tovább bérelni a 2000 m2-es ingatlant. A 60-80 milliós autó eladásánál már elbőgtem magam. Szerintem az is csak bérautó. A "sajtó" jól él abból, ha csámcsognivalót ad a szánkba.
Desischado
Sajnálja a hóhér ezt a rühes lotyót. Megérdemli azért amit töbek között Damu Rolanddal is tett.
Eriksson
Timink legnagyobb tragédiája, hogy túl korán lett özvegy, nem volt elegendő ideje felépíteni magát. Bárki megláthatta volna, hogy ő egy őstehetség, sokkal többre képes, mint egy egyszerű fánkozó vezetésére.
Sokoldalú üzletasszonnyá válhatott volna. A próbálkozások már Amerikában is elkezdődtek, kérdés, hogy lesz-e folytatása Andy hathatós anyagi segítsége nélkül.
csipetke
@Macskaszem: Tegnap 11:03 Ezek a celeb-ribik (a celeb meghatározása:-aki a saját erejéből nem lett senki) belebetegednének,ha nem posztolnának minden seggvakarást.Úgy gondolják,hogy az emberek életük minden mozzanatára kíváncsiak.Elhűlve olvasom,hogy ezeknek a celebeknek rajongóik vannak.El nem tudom képzelni,hogy egy ilyen rongyrázó ribiért rajongjon bárki is.
moareka
@csipetke: ...de igen, Magyarország egy részének IQ=0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.