Az isler (Ischler) elkészítése nem is olyan bonyolult, mint gondolnád. A csokival bevont ribizlilekváros finomság bármelyik ünnepi asztalon megállja a helyét, de egy finom kávé vagy tea mellé is tökéletes harapnivaló. A tészta 1-2 napig tárolható a hűtőben, a kisült és lehűtött korongokat akár napokkal később is megtölthetjük, a megtöltött sütemény pedig hetekig eláll egy jól záródó dobozban.

Feltöltő: Gabri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.