Vasvári Vivien elpanaszolta, hogy sokan szexuális ajánlatokkal bombázzák. Az ízléses erotikával nincs baja, de a szexuális tartalmú ajánlatoktól teljesen elzárkózik a csinos celeb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vivien a Playboy Man of the Year partiján beszélt korábbi erotikus képeiről, illetve arról, hogy újra belemenne egy hasonló fotózásba. Vivi elmondta, az ízléses erotikával sosem volt problémája, saját fotósorozatát még gyermekeinek is megmutatná. A szexuális ajánlatok közül azonban vannak olyanok, amelyek egyenesen felháborítják.

Jöttek már ilyen típusú megkeresések, sőt a mai napig is akadnak, de ezek szóra sem érdemesek. Boldog párkapcsolatban élek és egy kétgyerekes édesanya értékrendjébe nem férnek bele, ennek fényében dühítőek is. Sokan egyszerűen csak a közösségi oldalamra írnak, igyekszem tudomást sem venni róluk

– mesélte Vivi a Borsnak.

A lapnak azt is elárulta, hogy sűrű nyári programja mellett továbbra is gőzerővel dolgozik férjével a harmadik gyereken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk, Bors

Címlapi kép: Instagram

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Édike - és miért csodálkozol? Nézd meg egyszer tüzetesen és hosszan, hogy milyen fotókat posztolsz magadról...ha nem a szexuális izgatás a célod, akkor miért is ilyen öltözékekben fotózkodol.
Mutass be például apáca-konfekciót, nem lesz panaszod az obszcén kommentekre...
SystemError
De jó is, amikor értékek nélkül éli valaki az életét, majd felháborodik azon, hogy felszínes, pénzéhes ribinek gondolják a viselkedése alapján
advocat
Nem kell minden szart feltenni! (A szilikonipari remek jól látszik.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.