Fanni megbízható és jó sofőrnek tartja magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Kajdi Csaba korábban az Instagramon elégedetlenkedett, hogy míg Weisz Fanni hallássérült modellként egy luxusautómárka nagykövete lett, addig ő, egészséges, halló emberként nem tud úgy „befutni”, hogy egy több milliós kocsi ingyen használatára kérjék fel.

...most meg ez a szegény, süket kislány is kocsinagykövet. Hát, most dudálj rá... A Fanni kap kocsit, azért ez milyen kemény már?

- mondta a videóban Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség vezetője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kajdi Csaba (@csaba_kajdi) által megosztott bejegyzés,

Kajdi Csaba azóta egyébként elnézést kért, mint mondta, nem állt szándékában senkit sem megbántani, ő csupán nem értette, hogy ez hogyan működik, amit egy rosszul sikerült poénnal ütött el.

A modell Borsnak reagált az őt ért sérelmekre:

Nagyon rosszul esett, hogy ilyenekkel viccel. Én sosem bántottam őt, így nem tudom, neki miért kell engem.

Hozzátette:

Sehogy sem hallom, ha dudálnak az autósok, maximum látom, ha villognak, de úgy érzem, pont azért, mert siket vagyok, sokkal körültekintőbben vezetek. Ugyanis mi, siketek – tudván a problémánkat – még figyelmesebbek vagyunk az átlagnál, és tényleg betartjuk azt, hogy csak az útra figyelünk! Nálunk valóban szóba sem jöhet a telefonálás, a zenehallgatás, semmi, ami picit is elvonná a figyelmünket! Csak arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk! Teljesen átlagosan felszerelt autót vezetek, és vezettem mindig is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bors

Címlapi kép: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagy a mellény, pedig csak kétféle sofőr van, akinek volt már balesete, meg akinek eztán lesz !!!
namihami
Azért nekem senki ne állítsa azt, hogy a mai, finoman szólva is kaotikus közlekedés teljes értékű vezetőnek fogadhat el egy nagyon komoly hiátussal rendelkező személyt.
Elhiszem, hogy ő, sajátmagát, teljes mértékben alkalmasnak itéli meg. De azok, akik pl. 10-20-40 éve vezetnek, azok nagyon jól tudják, tapasztalhatták, hogy hány kisebb-nagyobb krachot kerültek már el akár csak egy dudálással.
Persze, ha az a dekorautó a duda használata esetén mondjuk villog a tetején vagy ugrál a kerekein, az képes ezt pótolni. És lehet, hogy neki kibővítettek egy egyébként már eddig is fullextrást ezzel a funkcióval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.