Az eredmények szerint átlagosan több mint 3 hetet, azonban a kép szakmánként nézve jóval árnyaltabb. A szakmai szövetség ismét felhívja rá a figyelmet, hogy a kórházi várólisták kapcsán már sikeres módszerrel a járóbeteg szakellátásban is eredményesen lehetne csökkenteni a betegek várakozási idejét. A témáról részletesebben a Szövetség szeptemberi konferenciáján Balatonfüreden egyeztetnek majd a szakemberek. A […]

(Forrás: Napidoktor)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
És ha a mentő vitte be a balesetibe agysérüléssel, többszörös bordatöréssel és kulcscsont töréssel, ahol a sürgősségin ellátták, felkerült az osztályra, attól fogva szartak rá?
Rohadj meg orbán az egészségügyeddel együtt.
"Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését"
"iMagyarország elkötelezett a Közel-Keleten szükséget szenvedő közösségek és családok megsegítésében, és szeretne hozzájárulni a háború okozta humanitárius katasztrófa enyhítéséhez."
https://www.origo.hu/itthon/20190122-magyaror...
Mert itthon annyira jó,hogy már fölösleges a pénz a magyarországi egészdégügyre, lehet külföldön jótékonykodni?!!!
Rohadék fidesz orbán kormány!
Nessy
@Mirabilis: Még felújítanak pár templomot itthon, és túl, hogy tudjunk hol imádkozni a gyógyulásért, egészségügyi ellátás helyett! Persze, csak mise alatt, mert egyébként zárva vannak!
A stadionokba, ha beengednek, edzést tarthatunk, hogy ha február 10.-én 8 és 9 óra között lehet időpontot kérni a májusi rendelésre, jó erőben legyünk, és mindenkin keresztül tudjunk gázolni.
De hát ezt akarják a zemberek! A birkák boldogan adják életüket pártunkért és kormányunkért!
Bocsi, de Káslertól, és pancser társulatától már sikító frászt kapok!
Mirabilis
És felejtsd el, ha az életbiztosításod mellett kötöttél kiegészítésként magán egészségbiztosítást- best doktor konkrétan. PL.: A betegnek magának kell beazonosítania magát - és mi van, ha kómában van, vagy agysérült? Komkrétan ez állt fennt. nem álltak szóba a hozzátartozókkal.
papa.49
Röviden SOKAT, kicsit bővebben CT re 3 hónap, igaz addigra valószínűleg már a,,boldog vadászmezőkön,, lesz a páciens !!!
Nessy
@papa.49: ha fizetsz, pár nap alatt megcsinálják, DE! Ugyanúgy vár a paciens egy, két hetet a leletre, mint a többiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok