Cikksorozatunk első részében lengyel és litván tradicionális ételekkel, a folytatásban pedig olasz és brit húsvéti fogásokkal ismerkedtünk meg. Sorozatunk befejező részében Görögországba kalauzolunk el benneteket.   Tsoureki Habár Görögországban az ortodox húsvét a katolikus ünnephez képest más napra esik, ez nem jelenti azt, hogy kevesebb finomság kerülne az ünnepi asztalra. Mindenhol megtalálhatjuk a báránysültet, a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.