Nem sokáig marad távol hivatalos kötelezettségeitől a hercegné. Meghan Markle a szülés után másképpen tervezi a programjait, mint annak idején Katalin hercegné.

Alig megy szülési szabadságra Meghan Markel

Meghan hercegné csupán 6 héttel a szülés után visszatérhet hivatalos kötelezettségeihez – írja a The Sun egy udvari forrásra hivatkozva.

Meghan világossá tette, hogy amilyen hamar csak lehet, újra dolgozni akar. Rengeteg energiája van, és rendkívül határozott, a lehető leghamarabb újra a jótékonysági szervezetek rendelkezésére akar állni. Azért a határidőnaplója még üres, ki akarja várni, hogy érzi magát a baba születése után.

A hercegné egyébként 3 hónapos szülési szabadságot kért, ami az Egyesült Államokban általánosnak számít, ám jó eséllyel ennél sokkal hamarabb, már júniusban visszatérhet a nyilvánosság elé, méghozzá II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping of Colour creremónián.

Katalin hercegné tavaly, Lajos herceg születését követően és Sarolta hercegnővel is fél évig volt szülési szabadságon. Hogy Harry herceget elkíséri-e a felesége hosszabb útra az első hónapokban, arról szintén Meghan Markle dönthet majd.

Forrás: nlcafe.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Nagyon kemény munkájuk lehet!!! Kicsit meg is könnyeztem, hogy íj hamar munkába kell állnia!!! Mi lesz a kis csemetével??
papa.49
@Jozefina: Lesz dadus, meg szoptatós dajka, meg minden, csak bele ne betegedjen ebbe az ŐRÜLT MUNKÁBA ))))))))))))))))))))
Szerencsi Irma
Nem akarna a "PROPELLER" a budapesti utcákkal foglalkozni egy kicsit? Az az eszméletlen elhanyagolt, mocsok amit ott találni legalább annyira érdekes mint az angol királyi udvar.
papa.49
@dr préditákor: Már megtalálta a főnyereményét a herceg személyében ))))))))))))))))))))
Dr plágium
Először az merült fel bennem, hogy félti a gyárban a munkáját :)) amire a sok-sok migráns pályázik.
simmering73
Ők is kihasználják a nagyszülői gyedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.