Valljuk be: hajlamosak vagyunk az ünnepekre túl sok ételt készíteni. Süssünk plusz egy kis kalácsot, készüljön hozzá még egy adag főtt tojás, sőt a bejgli sem egy megvetendő dolog. Aztán húsvét után csak pislogunk, hogy mennyi minden megmaradt. Aggodalomra semmi ok, a legtöbb húsvéti fogás remekül újrahasznosítható. Kalács A szikkadt kalácsmaradék szinte új életre […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Vagy. "összekocekáztam" a sonkát, tejfölt , reszelt sajt , főtt tojás, egy nyers, ( ami összefogja) Már meg is van egy töltelék a kis húsos kiflihez.Kalács, kenyér, összekockázva kiszárítva, egy kis csírkehúsleves alaplé összekeverni, és kész is a finom zsemle gombóc.
mondjam még?
Tegyük egy újrahasznosított újrahasznosítható nyílon szatyorba, gazdagodjunk meg qrvára, fizessünk be úrturistáskodásra , és amikor felértünk, dobjuk ki az űrbe.
Miért?
Mert az óceánok már tele vannak,
Még is mit kezdjünk a maradékkal?
Addig esszük, amíg már nem marad semmi.