Valljuk be: hajlamosak vagyunk az ünnepekre túl sok ételt készíteni. Süssünk plusz egy kis kalácsot, készüljön hozzá még egy adag főtt tojás, sőt a bejgli sem egy megvetendő dolog. Aztán húsvét után csak pislogunk, hogy mennyi minden megmaradt. Aggodalomra semmi ok, a legtöbb húsvéti fogás remekül újrahasznosítható.   Kalács A szikkadt kalácsmaradék szinte új életre […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Sonkás tészta.
Vagy. "összekocekáztam" a sonkát, tejfölt , reszelt sajt , főtt tojás, egy nyers, ( ami összefogja) Már meg is van egy töltelék a kis húsos kiflihez.Kalács, kenyér, összekockázva kiszárítva, egy kis csírkehúsleves alaplé összekeverni, és kész is a finom zsemle gombóc.
mondjam még?
papa.49
Mi meg egyszerűen MEGSZOKTUK ENNI HÚSVÉT UTÁN OSZT. JÓNAPOT ))))))))))))))))))))))))
könnyű lelki sértés
"Mit kezdjünk a húsvéti maradékokkal? Sonka, tojás és kalács: mind újrahasznosíthatók!"

Tegyük egy újrahasznosított újrahasznosítható nyílon szatyorba, gazdagodjunk meg qrvára, fizessünk be úrturistáskodásra , és amikor felértünk, dobjuk ki az űrbe.
Miért?
Mert az óceánok már tele vannak,
könnyű lelki sértés
@papa.49: Igazatok van.
Még is mit kezdjünk a maradékkal?
Addig esszük, amíg már nem marad semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.