Weisz Fanni és Hajmásy Péter nemrég ünnepelték megismerkedésük hatodik évfordulóját, és mindketten úgy érzik, kapcsolatuk megérett arra, hogy gyermeket vállaljanak.

Weisz Fanni nagy bejelentése: két picit szeretne

A siket modellnek korábban pajzsmirigyproblémái voltak, ám mint mondja, fél éve már jól van, így minden lehetőség adott a családalapításra.

Weisz Fanni és szerelme, Péter mostanában rengeteget utaznak, ugyanis szeretnének minél több élményt szerezni addig, amíg kettesben vannak.

– Szerencsések vagyunk, hogy ennyit utazhatunk, nemrég jártunk Tenerifén, Törökországban és Portugáliában. Nem mintha egy gyerekkel nem lehetne körbejárni a világot, de kettesben mégiscsak kötetlenebb. A romantikus kiruccanások alatt pedig folyamatosan dolgozunk a babaprojekten, mindketten vágyunk már egy kicsire – kezdte a Lokálnak az Inspiráló Nők Estjén Weisz Fanni, aki tavaly nyáron ment hozzá Péterhez. Az esküvő óta pedig mindenki azt kérdezgeti tőlük, hogy mikor jön már a baba.

– Próbálunk nem stresszelni a családalapítás miatt, habár úgy nagyon nehéz, hogy a környezetünk nap mint nap számonkéri rajtunk a picit. Próbálunk nem engedni a nyomásnak, és mindent úgy csinálni, ahogy nekünk jólesik. Fanninak korábban voltak pajzsmirigyproblémái, ami valamelyest csökkentette az esélyeinket, de ma már, hála istennek, jól van, fél évvel ezelőtt sikerült a szervezetét rendbe tenni – vette át a szót Péter, aki két gyermeket szeretne. Kicsiként ő is örült volna egy testvérnek, azonban szerelmével ellentétben neki nem adatott meg. Fanni viszont a mai napig szoros kapcsolatot ápol a bátyjával.

– Peti és én is két picit szeretnénk, az lenne a legideálisabb, ha először egy kisfiú, utána pedig egy kislány jönne. Nekem ugyanis bátyám van, aki mindentől óvott kiskoromban. Szeretném, ha a kislányom is így nőhetne fel, de persze az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek – tette hozzá Fanni, aki korábban átesett egy genetikai vizsgálaton, amely azt próbálta kideríteni, hogy siket babája lesz-e, ám az orvosok nem találtak erre utaló jelet.

Forrás: lokal.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
de ha nemjön össze kétpici, akkor egy nagyot.
namihami
Azt mondják, hogy a méret nem számít. De egy olyan házasságban, amiben kettőt akaraz asszonyka, azt nyitott házasságnak nevezik. És csak akkor marad hosszú a kapcsolat, ha a férj is hasonlóképpen gondolkodik.
De Fanni, hidd el, két kicsi helyett (bár nőknél van helye), egy nagyobb tényleg célszerűbb.
papa.49
@Yoda69: Neki még gyerek nélkül is ))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.