Négy évtized után hazaköltözik Magyarországra Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina – derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorának csütörtök esti adásából.

Végre visszakapjuk: hazaköltözik Magyarországra Cicciolina

A magyar pornósztár már árulja római lakásait, amint elkelnek, Budapesten vásárol majd az árukból ingatlanokat. Cicciolina azt mondta a riportban,

nagyon szeretem a magyarokat, a magyarok nagyon tisztalelkűek.

Újabban egyébként képeket is fest – többnyire saját magáról –, valamint vannak önálló estjei is, amelyeken előszeretettel vetkőzik, pedig már jócskán elmúlt 60 éves. Jövőbeli tervei között szerepel, hogy szeretne saját beszélgetős showműsort csinálni, amelyben – minő meglepetés – a szexuális életükről (is) faggatná a vendégeket.

Staller mielőtt még a hetvenes években elhagyta az országot, hatvanas években Katicabogár fedőnéven a titkoszsolgálat fedett és beépített ügynökeként kémkedett.

Forrás: index.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hú de jó lesz, az meg külön tetszett, hogy a magyarok tisztakezűek! Ez a nő nem ismeri a kormányzópártunkat, és a galeri vezérét! Lehet, hogy a hírre még a Tompika is hazajön, már unja a brüsszeli erényöveket...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Hú de jó lesz, az meg külön tetszett, hogy a magyarok tisztakezűek! Ez a nő nem ismeri a kormányzópártunkat, és a galeri vezérét! Lehet, hogy a hírre még a Tompika is hazajön, már unja a brüsszeli erényöveket...
csipetke
Háát,nekem eddig se hiányzott,vetkőznie meg már nem kéne,mert azért akármennyire meg van tatarozva,az idő vasfoga őt is megrágta,még tán ki is köpte. Vagy lesz még egy Medveczki nyanya?
papa.49
@csipetke: Mivel látja a csoroszlya milyen jó nyugdíjat kap hát hazaeszi a fene ezt is, hogy jusson neki is a közösből !!!
advocat
@papa.49: feltehetően az olasz nyugdíjából fog itthon jól megélni.
nezelodo
@Pegero: Neked is szép napot! Csak sikerült kihúzni a hívek egyikéből, hogy nem tartják a kompániát tisztakezűnek! Hát az elmúlt évtizedekben valóban nem vádolták meg az Orbán vezette kormányt ilyesmivel! Hm, a tiszta lélek meg olyan távol áll tőle, hogy csak csillagászati mértékegységgel lehetne megkísérelni a távolságbecslést. Gondolom a pályáját kísérő politikustársak, gazdasági szereplők, bankárok, vagy akár egy kis juhászember sorsával lehet bizonyítani, hogy nem gond neki legázolni azokat, akiknek a hátán felmászott a csúcsra. Feltételezhető, hogy az elvek sorozatos cserélésével (A Soros nevelte liberálistól a "keresztény" , gyűlöletszító autokrata politikusig jutott), sem a tiszta lélekkel való megvádolást erősíti. Nincs mit tenni van aki így szereti őt, meg a tál lencsét, amit néha odavet neki. Csak meg ne feküdje idővel a gyomrát!
papa.49
@durbincs: Nem férsz el tőlem ???
Ráfogsz kefélni !!!
simmering73
Rögtön indulhatna a fidesz színeiben. A Kossuth téri kuplerájban ki se lógna a sorból.
csipetke
@advocat: 22:55 Valószínűleg ő az egyetlen,aki a dugásért nyugdíjat kap.
Dr plágium
Ügynök volt? Akkor a fidesz soraiban van a helye.
szaboria1
Lehet hogy fút az olasz adóhatóság elöl. Tegnap láttam vele a riportot hát egy kivénhedt tyúk lett. Agyilag egy kissé buggyant.
nezelodo
@Dr plágium: Szép páros lennének a Győri Gáborral! Legfeljebb a vita idejére jégkorongos sisakot kellene hordania a kiszolgált lepedőakrobatának, hogy tovább élvezhesse a nyugdíját.
desir62
Van már itt annyi celeb eggyel több vagy kevesebb mit számít.
De hogy volt besúgó? Hülye ez a firkász számolni azt nem tud.
Grafix69
Szerintem azonnal rárepül valamelyik párt , gondolom a KDNP -nek belefér a lóval baszó ős keresztény érték , sok sikert kívánok neki mert Magyarországon legalább igény van rá , nem is kicsi .
Yoda69
"...hatvanas években Katicabogár fedőnéven a titkoszsolgálat fedett és beépített ügynökeként kémkedett."

Akkor ott a helye a fideSS soraiban.
szegfue
@nezelodo: tegnap 22:03 Igy igaz! Ha "tiszta a lélek", akkor a kéz is tiszta!!
balos
A sok nemzeti "luvnya"mellett labdába sem rughat!
Yoda69
@balos: Majd eloveszi gigamelleit, es azokkal labdazik.
terlasz
Azért jöhet haza, mert ő is hallott a világszínvonalú egészségügyünkről, és ebben a korban szüksége lehet rá.
nezelodo
@Pegero: Mi vagy te, Geiger Müller számláló? Akkor miért nem riasztottál 1986 áprilisában, amikor a nagy tesó ránk engedte a sugárzást? Ja, hogy akkor még ott szolgáltál? Ma sincs másként... Lesz is még egy atomerőművünk, ami felett már rég eljárt az idő, nem csak az apadó Duna miatt.
Ami meg a gyűlöletet illeti pl erre gondolsz? " Vegyél fel egy svájci sapkát, mielőtt eldurran a fejed!
Ki a f@szom beszél itt fociról?!
Különben is! Bangóné Borbély Ildikó szerint te is csak egy patkány vagy!
m.cdn.blog.hu/mu/muphrid/image/elephan..."

Ja hogy ezt te írtad sok más keresztényi szeretetet árasztó szösszenettel együtt. Még valami, szólj a durbinak, ne hozzon kellemetlen helyzetbe a kettős, hármas regisztráció gyanújával azzal, hogy egy percen belül ráerősít a keresztény szeretetet árasztó hozzászólásaidra. Vagy mégiscsak egyszeri enter leütéssel jön össze?
vacsi
Hát ez aztán örömhír a javából! Vagy mégsem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.