Tizennégy év után döntött a szétköltözés mellett Gaál Noémi és vőlegénye.

Gaál Noémi, az ATV meterológusa közleményt tett közzé szombaton, amelyben reagált a magánéletéről megjelent hírekre: „2018 telén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták.

Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett, már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk”

Cikk- és címlapkép: Facebook/ATV

(ATV)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ez a nő soha sem volt szimpi, főleg, h közölte azért nem szül gyereket mert tönkre megy tőle az (nemlétező )alakja... főleg azok a hatalmas hónaljba ültetett műmellei.
namihami
14 év és vőlegénység?
A hosszú jegyességnek is megvan a hátránya...
colibri
@namihami: Pont erre gondoltam! Milyen dolog az már, hogy 14 éve együtt él valakivel, akit a vőlegényények nevez? Ez már nem jegyesség, ez már élettársi kapcsolat. Ja... csak volt...
lampa laz
Ez a nő soha sem volt szimpi, főleg, h közölte azért nem szül gyereket mert tönkre megy tőle az (nemlétező )alakja... főleg azok a hatalmas hónaljba ültetett műmellei.
Eriksson
Szerintem egy jó párkapcsolat nem a külsőségeken múlik. Ha így lenne, a világ 99%-a szingli lenne. S a fennmaradó rész sem lenne biztos.
Eriksson
@Szeparepa2: Bizony igazad van. De ha csak a szex a lényeg, eljöhet az az idő is, amikor a pár másra vágyik.
Ilyen szempontból a 14 év még soknak is tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.