Tizennégy év után döntött a szétköltözés mellett Gaál Noémi és vőlegénye.

Gaál Noémi, az ATV meterológusa közleményt tett közzé szombaton, amelyben reagált a magánéletéről megjelent hírekre: „2018 telén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták.

Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett, már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk”

Cikk- és címlapkép: Facebook/ATV

(ATV)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ez a nő soha sem volt szimpi, főleg, h közölte azért nem szül gyereket mert tönkre megy tőle az (nemlétező )alakja... főleg azok a hatalmas hónaljba ültetett műmellei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ez a nő soha sem volt szimpi, főleg, h közölte azért nem szül gyereket mert tönkre megy tőle az (nemlétező )alakja... főleg azok a hatalmas hónaljba ültetett műmellei.
Horizont
@lampa laz: Annyira megcsúnyult az utóbbi években ...előnytelen a frizurája is.
A pasi meg 9 évvel fiatalabb!
Szeparepa2
Egy 50 körüli nőről beszélgetünk. Akkor mi a lófaszt akarunk? Miért kell megkövetelni szerencsétlenektől hogy 20 éves bombázónak nézzenek ki javakorukban is családanyaként??? Noémi is kihozza a maximumot magából elképesztő energiákat áldozva erre (valószínű több gondjában van a külseje, mint felkészülni az napi pár perces szerepléseire); inkább vegyenek példát a kortárs hölgyek az országban róla, hogy lehetsz szép és vonzó 50 körül is sőt fölötte is, mert arra is van példa (bár egyre ritkább, mert egyre nehezebb, egyre több idő és pénz kell hozzá és idővel már nem ez lesz a lényeg, még akkor sem ha képernyőn vagy)... pl a minap Bánsági Ildikó kapott egy életmű djat, megtudtam hogy már 71 éves... nem gondoltam többnek 60-nál, de az biztos hogy gyerekkoromtól kedve bizseregtem mindigis tőle, már a hangja olyan hogy kábulatba ejt elbűvöl és MÉG MINDIG GYÖNYÖRŰ NŐ... Azonban Noémi párjának tán az volt a baja (túl azon hogy gondolom túl sokat nem ül otthon), hogy amikor megismertük, akkor egy szexi cicis popsis formás, már már molett szépséget láthattunk naponta időjárást jelenteni. Most egy szinte másik embert látunk... az igaz hogy nagyon ügyesen leadott minden felesleget, eddig rendben, de hová lett formás kerek popsi, a telt cici? Szerintem ez a baj, hogy biztos nagyon csinos nő ruhában, de eltűntek a kerekded nőies idomok sajnos... De persze megismétlem nem 20 éves, tehát el kellene fogadni így is, sőt értékelni ként, hogy bölcsen és nagy lelkierővel életmódot váltott, a hájtól megszabadult egészséges ember (legalábbis remélem)... Nekem pl teljesen megfelelne most is, így is, gyerekestül mindenestül, meg persze lakásostúl, hírnevestül és jó bérestül.. ;) XD
Eriksson
Szerintem egy jó párkapcsolat nem a külsőségeken múlik. Ha így lenne, a világ 99%-a szingli lenne. S a fennmaradó rész sem lenne biztos.
Szeparepa2
@Eriksson: A jó párkapcsolat szexuálisan aktív korban, abszolút a külsőn is múlik, hiszen a szexuális izgalom főleg a férfiaknál elsősorban vizuális ingerekből is áll össze. Nyilván ez szubjektív, úgymond izlés dolga, hiszen van, akinek 120 kilós hölgyemények az izgalmasak (de azért ez elég ritka perverzió). Tehát a normalitás sávjában próbálván maradni, azt kell mondjam, hogy de igen, ha egy nő vonzó, akkor van jó szex, ha jó szex van, akkor van jó párkapcsolat, de ezen kívül még tucat és tucat egyéb fontos tényező is van biztos. Azonban jó szex nélkül, a kapcsolat tökéltelen lesz... hogy ez mennyire fontos, mennyire ezen múlik vagy sem, ez egyéni kérdés, de a többségnél bizony így van ahogy írtam... azaz ez a normális a mi civilizációnkban...
Eriksson
@Szeparepa2: Bizony igazad van. De ha csak a szex a lényeg, eljöhet az az idő is, amikor a pár másra vágyik.
Ilyen szempontból a 14 év még soknak is tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.