Hatalmas port kavart a kommentelők körében Zámbó Krisztián dalfeldolgozása. Az énekes azonban nem hagyja magát.

Zámbó Krisztián kiborult a rajongókon

Zámbó Krisztián Young G-vel dolgozta fel apja híres számát, az ahhoz tartozó videóklip pedig felkerült YouTube-ra. Az odat érkező kommenteket azonban nem hajlandó tovább tűrni az énekes. A videó alatt egy olyan megjegyzés is olvasható, amelyben azt, írják Zámbó Jimmy forogna a sírjában a fia miatt . Ez volt az a hozzászólás, ami kiverte a biztosítékot Krisztiánnál. A mélyen megbántott énekes nem tűri tovább azt a hangnemet, amit a kommentelők megengednek maguknak.

„Amikor azt írják, hogy apám forog a sírjában miattam, mindennél jobban szíven üt. Nem is tudom, hogyan lehet egy elhunyt emberről ilyesmit mondani”

–jelentette ki a Ripostnak Krisztián.

Az énekes, bár közszereplőként az évek során már hozzászokott a negatív kritikákhoz, azt nem tudja elviselni, ha a családját bántják, főként, ha az elhunyt édesapját, hiszen ő már nem tudja megvédeni magát a támadásoktól.

„Bicskanyitogatónak tartom, hogy vannak emberek, akik a családtagjaimat átkozzák, a szüleimet, a testvéreimet és a nagymamámat. Ez az egyetlen dolog, amit nem vagyok hajlandó eltűrni, senki ne vegye őket a szájára”

– mondta a lapnak az énekes.

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Figyelj! Apáddal semmi baj. Ha esetleg és netán megtanulnál énekelni - he lehet - és nem a neveddel visszaélni! Pl.:lehetnél kiváló hegesztő. Is. Csak az éneklést feledd!
Manhattan
Egy nyári rendezvényen hallottam tőle a " bukott diák"-ot. Nekem tetszett.
wpym
Kussolni kellene, napsugaram, akkor nem erne kritika.
terlasz
Az apádat nem bántják, hanem dicsérik akkor, amikor a tehetségtelenségedről beszélnek. Ne erőltesd az éneklést idióta, hanem menj el dolgozni!
desir62
Mi lenne, ha inkább valami munkát keresnél, amiben remekelhetsz és nem az ingyen élők táborát szaporítanád.
csipetke
Nem gondolkodott még el ez a jóember,hogy munkával is lehet pénzt keresni?Az apját,és a zenéjét se szerettem,de elismerem.Viszont a fia a nyomába se léphet.A cikk címe írja,hogy "rajongók".Ki az az idióta,aki Zámbó Krisztiánért rajong?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.