Az özvegy most először jelent meg nyilvános eseményen férje, Andy Vajna temetése óta.

Timi vasárnap este a Blikk szerint lefogyva, szolid fekete estélyiben érkezett a Vígszínházba, a Magyar Filmdíj díjátadójára. Húga, Palácsik Lilla támogatta őt végig az esemény alatt.

Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója külön köszöntötte őt, amiért megjelent a rendezvényen. A díjátadón több ízben is megemlékeztek a januárban elhunyt Andy Vajnáról. A megemlékezés végén az Andy Vajna közreműködésével tavaly bemutatott filmek jeleneteiből készített videót is levetítettek. 

Timi és húga az egyik páholyból nézte végig a díjátadó eseményt. Az özvegy könnyezve nézte végig az összeállítást.

Később a közösségi oldalán azt írta:

Olyan jó lett volna, ha Andy is velem lett volna a Magyar Filmdíj átadóján. Köszönöm Havas Ágnesnek és a filmalapnak a méltó megemlékezést Andyről. Csak egy valaki hiányzott nagyon a páholyból 

- írta Tímea, utolsó mondatával férjére utalva, akitől azt az estélyi ruhát is kapta, amelyben megjelent a díjátadón.

Ez volt az első estélyi ruhám, amit Andytől kaptam 9 éve

– írta a közösségi oldalán megosztott képhez Timi.

Forrás: Blikk

Fotó: YouTube/Tv2

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@Szeparepa2: Szerintem egy újabb vén pénzes balfaszhoz már öreg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@namihami: Igaz, spórolhatott volna kicsit. Biztos azt hitte amint meghal az "imádott" férje automatikusan minden az övé lesz. Kissé tévedett, gyorsan eltüntetik a mesés vagyon nagyobb részét... az offshore számlákról ne is beszéljünk. Azoknak tuti más a kedvezményezettje,.
balos
Ilyen,amikor a ribi elől elhúzzák a valóság leplét!Kiderül,hogy a váz is szar nemcsak a belseje!
nezelodo
@Dr plágium: Én azt hiszem nem a Timike csalódott a legnagyobbat, hanem a mi zseni mini elnökünket dobták át rendesen a palánkon, holmi portfólió cserével. És ha tesókája megint rákap a játékgépekre, már nehéz lesz egy nap alatt betiltani a konkurenciát, a félkarú rablókat.
csipetke
Olvasva a cikket,néhány kigördülő könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában.Tényleg azt hiszi ez a cafrinka,hogy bárki hisz az ő nagy gyászában?És hogy most minden rászakadt?Leginkább néhány zsák lóvé szakadhatott rá,mert a tata nem garasoskodott,ez teljesen biztos,pedig nem érdemli meg a ribi,mert régóta tudni lehetett,hogy az öreg daganatos beteg volt,biztos jólesett volna neki,ha a ribi mellette van,ehelyett, olvasni lehetett,hogy Amerikában jól elvolt fiatal modellfiúkkal.Annyira undorító,hogy most eljátssza a síró-rívó gyászoló özvegyet.
szegfue
Hozzá kell szoknod nagyon gyorsan, hogy a 9 éve kapott ruhákban öltözzél... bár "ciki" lehet, mert már nem a legujabb divat szerinti. Hát kedvesem, "van még élet Andy után", csak az egy kicsit már "szegényesebb".
Dr plágium
@szegfue: Azért árulja a bélyeg gyűjteményt :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.