Újabb darabbal cáfol rá Kulka János színpadi visszavonulására.

Új darabot próbál Kulka János, aki három évvel ezelőtti stroke-ja után tavaly novemberben tért vissza a színpadra a Dollár Papa Gyermekei nevű alkotócsoport Árvácska című darabjában egy néma szerepben, majd idén a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-adaptációjában már rövid szöveges szerepet is kapott.

A Blikk most azt írja, a színész tovább folytatja a munkát a Trojka társulattal, amelynek a legújabb, kísérleti darabjában egyszerre két szerepet is megformál majd a színpadon. A darabot Sipos Vera szerezte, a címe Silence Book – fizikai színházi képek kezdőknek és haladóknak, Soós Attila rendező a lapnak pedig elmondta, a mozgás és beszéd érdekes egyvelege kerül majd a színpadra.

Épp ezért mondtam Jánosnak, hogy szívesen vinném őt tovább, kíváncsiak vagyunk, hogyan tudna ebbe a helyzetbe beleilleszkedni, ő pedig boldogan mondott igent

– mondta Soós.

A darabot már próbálják, Kulka pedig nagy élvezettel vetette bele magát amunkába, ráadásul egyszerre két karaktert is játszik majd, egy nagypapát és egy négyéves kisgyereket.

A színész azt mondta, új szerepéről egyelőre nem szeretne nyilatkozni

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kulka János

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok