Ha valaki megkérdezné tőlünk, hogy melyik a legveszélyesebb konyhai eszközünk, valószínűleg nem a vágódeszka jutna rögtön eszünkbe. Pedig könnyen válhat káros baktériumok melegágyává a látszólag alapos és rendszeres elmosás ellenére is. Mi lehet ennek a kiváltó oka? 1. Nyers húst szeletelünk, majd a főzés hevében gyorsan valami mást is feldarabolunk rajta anélkül, hogy közben elmosnánk. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.