Igazából a karaktert alakító Szőke Zoltánnak lett elege sorozatbeli énjének erőszakosságából a Bors értesülései szerint.

A Bors információi szerint Szőke Zoltánnak, aki 21. éve alakítja a Barátok közt-ben Berényi Miklóst, elege lett karaktere erőszakos jelleméből és úgy tervezi, hogy kiszáll a sorozatból.

Berényi Miklós alakítója otthagyhatja a Barátok közt sorozatot

Fotó: YouTube

Szőke alapembere a produkciónak, 1998. október 26. óta alakítja a sorozat egyik, hanem a legfőbb mozgatórugójának tartott Berényi Miklós vállalkozót, aki sosem riadt vissza attól, ha valamit nem a törvényes úton lehetett megoldani.

A lap szerint Szőke Zoltán az évek alatt az ezotéria és a vallásosság felé fordult, ezért nem tudja már összeegyeztetni az általa alakított karakter erőszakosságát a jellemével. A sorozat 20. születésnapját ünneplő bulin a Bors újságírójának ki is jelentette, hogy ha a forgatókönyvírók nem változtatnak Berényi jellemén, ő otthagyja a sorozatot.

Egy név nélkül nyilatkozó stábtag szerint 

már egy ideje mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére. Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt, többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment. Kezdetben próbálták a sorozat készítői itt tartani, de magatartásán látszik, hogy mennyire eltökélt, így inkább elengedik

A stábtag szerint Szőke Zoltánt még hónapokig lehet látni a képernyőn.

A Bors megkereste Szabó Pétert, a sorozat sajtófelelősét, aki ezt válaszolta megkeresésükre:

Zoli je­lenleg is forgat, a távozásával kapcsolatos pletykákra nem szeretnénk reagálni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
"...hidegfejű, számító, erőszakos karaktere nem összeegyeztethető a valódi, vallásos énjével."

20 évig nem zavarta??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.