„Az ember alapvetően húsevő.” “Te most akkor ilyen vegán vagy?” „És akkor mit eszel?” „De mi van a szendvicsedben?” „És mégis honnan lesz energiád?” „Ezzel tönkreteszed a szervezetedet, mert nem kap elég fehérjét és tápanyagot.” „De mi ebben a jó?” Mondatok, amelyeket elég sűrűn kapsz meg, miután jelzed, hogy inkább egy olyan helyet preferálnál a közös […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hülyeség vega étrenden élni. Az ember mindenevő, alapvetően szüksége van a húsra is. Az emberi szervezet még ősemberszervezet, évezredek, évmilliók kellenek ahhoz, hogy ez megváltozzon.
A vega étrenddel csak egy csomó szénhidrátot visz be az egyén a szervezetébe, amely nagyon káros, sőt emberidegen. Az, hogy néhány tízezer hülye és húsmentes vallási fanatikus hogyan teszi magát tönkre, kurvára ne érdekelje a több milliárd embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.