Háromszoros édesapa lett Kis Grófo. Felesége, Tünde csütörtökön hozta világra első kislányukat, aki édesanyja után a Tünde keresztnevet kapta.

Még a szava is elakadt a bulibárónak, annyira meghatódott

„Egyszerűen szavakba önteni nem tudom, amit érzek. Két fiúgyermek után egy kishercegnőt ringatni. Hihetetlenül boldog vagyok! Hála Istennek, minden nagyon jól sikerült: anya és a pici is jól vannak."

Csütörtökön este, tíz óra körül kezdődtek meg a fájások Tündénél, azonnal indultunk is a kórházba. Május tizedikére voltunk kiírva, ő viszont nyolc nappal előbb érkezett. Igazi hajas baba, gyönyörű hullámos, fekete haja van – mondta derűsen a bulibáró, aki hozzátette, eredetileg természetes úton várták az érkezését, de végül császárral jött a világra.

„A folyosóról küldtem a pozitív energiát Tündének.” Emiatt néhány napig még biztosan a kórházban maradnak. „Azt gondolom, vasárnap már hazamehetünk. A fiúk is nagyon várják, hogy találkozzanak vele. Addig mindent megvásárolunk, amire még szükség van a babaszobában. Mindenkinek megvan a feladata: az egész család azon dolgozik, hogy mindenünk meglegyen időben” – mondta az énekes, aki azt is elárulta, vasárnap egy nagy tejfakasztó buli keretén belül ünneplik meg az új jövevény érkezését.

Forrás: Ripost

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A folyosóról küldtem a pozitív energiát Tündének. Emiatt néhány napig még biztosan a kórházban maradnak." -
Mert a nézését...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.