Elképesztő összeget tehetettek zsebre a Queen együttes tagjai.

A Királynő lenyomta a királynőt

A Bohém rapszódia című film, ami a 2019-es Oscar-gála nagy nyertese volt, a brit rockegyüttes minden tagjának 25 millió fontot, vagyis nagyjából 9,5 milliárd forintot hozott vagyonához, a Queen ezzel pedig gazdagabb lett, mint maga a 93 éves királynő az Egyesült Királyságban.

A becslések szerint Brian May, Roger Taylor és John Deacon – a Bohém rapszódia nagy sikere után – mostanra összesen 445 millió fonton, vagyis 169 milliárd forinton csücsül. Ez pedig sokkal több, mint II. Erzsébet királynő vagyona: úgy tudni, a 93 éves uralkodónőnek 370 millió fontja (140 milliárd forintja) van a Sunday Times listája szerint.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyember
Alapvetően "komoly" (klasszikus) zene pári vagyok. De szerettem -és szeretem- a JÓ (maradandó) szórakoztató ("könnyű" zenét is. De nem költök rájuk vagyonokat. Egy rokonom (unokaöcsém) nemrég kétszáznál több CD-t "selejtezett". Voltak köztük olyanok, amik bontatlanok voltak, a többire nem is emlékezett, hogy kik, mikor "dolgoztak". Néhány olyan volt, akikről ma (is még) tudja néhány idősebb és fiatalabb hogy kik voltak.
Viszolygok a TOP-októl Azoknak minden fajtája ma már csak PÉNZ-t jelent (ez vonatkozik a (z él)sportolókra is)..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.