A világhírű színésznő, Sharon Stone még 61 éves korában is fiatalokat megszégyenítő formában van. A Vogue címlapján pedig egy igazán bevállalós fényképpel hívja fel magára a figyelmet.

Sharon Stone 61 évesen is eszméletlenül dögös – meztelen keblekkel pózol a címlapon

Instagram-oldalán büszkélkedett el rajongóinak a dögös fényképekkel a színésznő, amelyek a portugál lap fotózásán készültek róla.

Öröme pedig érthető, hiszen a legjobb formáját tudta hozni, arról pedig már nem is beszélve, hogy a címlapfotó igazán forróra sikeredett, ugyanis Sharon Stone vízből kiemelkedő csupasz melle igazán vadító látványt nyújt.

Fényképe alatt a színésznő pár szót ejtett a fotózásról is: mint leírta imádta a Vogue fotózását, és megtisztelve érezte magát, hogy együtt dolgozhatott a magazin stábjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love you Vogue Portugal: what great taste, style and wonderful talent I had the pleasure of working with! Thank You! Sharon Stone • @vogueportugal (repost) Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 01 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 01 of 02, arriving stands.Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #mayisue #outnow #nasbancas #SharonStone @lighthouse.publishing

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Elképesztő az életminőséged ember vagy mi vagy...Hogy bírod ezt x éve, hogy egész nap degenerált cirkuszi majom vagy?
Yoda69
61? Jeez... Egy 20-ast siman letagadhat.
csak úgy....
@durbincs: használt és ütödött @durbincs bontásra ! ingyen elvihetö !
csak úgy....
@durbincs: használt és ütödött @durbincs bontásra ! ingyen elvihetö !
csak úgy....
@durbincs: használt és ütödött @durbincs bontásra ! ingyen elvihetö !
SystemError
@csak úgy...: Ingyen elvihető hálás idős kutya @durbincs: . Lobótómián 5 éve esett át, de azóta nem fojtogatja magát a nyakörvével. Sajnos vizelet és széklettartási problémákkal is küzd.. Ja igen, 10 éve a híres "szopófantomként" volt ismert, de a lobotómia óta már csak mereng a messzeségbe és nem él vágyainak többé. Hetente elég fürdetni, akkor csak az átlag fekália szag jön belőle, de a bélrohadás nem! Kedves, odaadó jószág. Ja és, ha TV-ben meglátja a miniszterelnököt, akkor akaratlanul is elkezdi a golyói helyét(ez is) és segglyukát nyalogatni és vonyítani. Nagyon megható látvány! Nincsenek nagy igényei. Egy disznóól és napi 2L szintetikus higitó és 5-10db CBA-s zacsi. Imádja, ha vakargatják a buksiját, csak olyankor lejön a szőre, mert szopornyicás is szegénykém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.