A Dombóvári Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak egy kaposszekcsői férfival szemben.

Még ma sem tudja, miért rúgta térden – lezárták a nyomozást

A dombóvári kórház orvosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 28-án, hogy aznap délután egy 43 éves kaposszekcsői férfit – az őt ért bántalmazás miatt – súlyos sérülések miatt láttak el.

Az esettel kapcsolatban a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt. Az eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján kiderült, hogy 2018. október 28-án a délutáni órákban egy kaposszekcsői vendéglátó egységben a későbbi sértett üdvözölte ismerőseit, köztük a szomszédjában élő 35 éves helyi férfit, aki minden előzmény nélkül – köszönés helyett – térden rúgta 43 éves szomszédját.

Az ügyben a dombóvári rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 35 éves kapsszekcsői elkövetőt, aki tettére nem tudott magyarázatot adni. Elmondása szerint nagyon részeg volt, amikor a bántalmazás történt.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán befejezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.