Pécsi Ildikó fia, miután elvált Pártos Csillától,  az édesanyjára íratott minden ingatlant.

Pécsi Ildikót nagyon megviselte, hogy kilakoltatta az unokáját
Fotó: Youtube

Ezzel Szűcs Csaba fia, vagyis a művésznő unokája járt legrosszabbul, ugyanis a moratórium lejárta után mennie kellett a lakásból.

Pécsi Ildikó a Blikknek azt mesélte, férjével együtt nagyon megviselte őket a hercehurca, és az egészségük is ráment.

Hogy is vagyok? Kicsit fel van dagadva a szám, ezt a magas vérnyomás okozza. Nem is csoda, hogy kialakult nálam a sok idegeskedés miatt az elmúlt években. Bele is fogytam ebbe az egészbe, de az látványos, azt bárki észreveheti. Teljesen belebetegedtem abba, ami történt, a sok igazságtalanságba. De reméljük, hamarosan mindenen túl leszünk. (...) A papa, reméljük, most már megússza ezt az egészet. Szegény még mindig jár a kórházba, kezeléseket kap. Reggel elviszik, este pedig hazahozzák, ha jól van. 

– mondta a színésznő, aki nem követte a helyszínen a kilakoltatást.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Kivánok neki még sok ilyen évet, szenvedve és lelkiismeretfurdalástól gyötörve.
És magányosan, elhagyatottan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez aztán az igazi nagymama! Remélem,a lakás árát,amit pintér sándor vett meg,(aki alig várta,hogy kiürüljön a pecó) a "drága nagymama"magával viszi a túlvilágra,vagy megveszi saját magának,és drágajólajosomnak az egészséget.Szívesen megkérdezném Pécsi Ildikót,hogy most,hogy sikerült kidobatni a lakásból az unokáját,most boldog?Azt fájlalta,hogy a gyerek nem nézett felé.Bele se gondol,hogy évekkel ezelőtt,mikor a fia,és Pártos Csilla váltak,választás elé állította az unokáját,vagy ők,vagy az anyja.Miután a gyerek az anyját választotta,onnantól nem ment a nagyanyja felé,érthető módon.Megérteném,ha szükségük lenne a lakásért kapott pénzre,de nem erről van szó,hanem a "majdénmegmutatomhogyazleszamiténakarok"-ról.Az ügyvédek meg röhögve vagyonokat kerestek rajtuk
görbetükör
Kivánok neki még sok ilyen évet, szenvedve és lelkiismeretfurdalástól gyötörve.
És magányosan, elhagyatottan.
görbetükör
Ja, Pécsi Ildikó fiacskájának meg azt kívánom, egész életében csak annyi vagyona legyen, amennyit a fiára hagyott. És lakása is annyi!
Mindig másoknak legyen kiszolgáltatva- és mindig jól éljenek is vissza vele.
1magyar
Pártos és a fia helyében én nem kérnék semmit tőlük, a Sors megoldja helyettük.
vacsi
Valaha egyik kedvenc színszem volt. Azóta persze tudom, hogy a filmeken, színházakban nem saját magát játssza el a színész, hanem amit előírnak neki. Pécsi Ildikó is hitelesen alakította a jó embert, azt hittem, ő ilyen. Tévedtem!
Kívánom neki, hogy élete utolsó percében is az jelenjen meg a szeme előtt, ahogy az unokájával elbánt, ahelyett, hogy a fiacskáját tette volna helyre!
Macskaszem
Megviselte, mégsem engedett a banya, remélem sok álmatlan éjszakája lesz amiért ilyen ocsmány módon kisemmizte az unokáját. A fia is egy utolsó sz@ralak, a gyerektartást úgy kellettt kiperelni tőle, mindent az anyjára íratott és nem volt hivatalos munkahelye sem, hogy ne kelljen fizetni. Szép kis família, unoka legyen a talpán, aki tudna szeretni egy ilyen nagymamát.
terlasz
A kedves unoka nulla befektetéssel szeretett volna komoly vagyonhoz jutni. Ez most nem jött be, de a Pártos család biztosan kárpótolja majd az elszenvedett megrázkódtatásért.
ágimami
UNDORÍTÓ amit tett!!! Kívánom, hogy élete végéig kísérje lelkiismeretfurdalás! Ja, hogy az NINCS neki, bocs!!!
Régen én is szerettem mint szinésznőt, de azóta egy NULLA a szememben!!!
vacsi
@terlasz: Egy unokának nem kell befektetnie ahhoz, hogy a lakhatása biztosítva legyen. A fiú még tanul, tehát a szülei tartoznak eltartani, 26 éves koráig. Amint hallom, az apja nem fizet tartásdíjat. Csak halkan kérdem: ha meghal a Pécsi Ildikó, mi lesz a házzal?! Nyilván a fia örökli - aki viszont nem gondoskodik a saját gyerekéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.