Elmaradtak egy csekkel.

Csütörtökön csöngettek be a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivienékhez azzal, hogy elmaradtak egy villanyszámlával, ezért most kikapcsolják az áramot – írta meg a Blikk.

Kikapcsolták az áramot Luxus Viviéknél

Fotó: YouTube

A lapnak Luxus Vivi a következőket mondta:

Először azt hittem, ez csak valami vicc. Soha egyetlen számlával nem csúsztunk, és az sem fordult még elő, hogy ne fizettünk volna be valamit. Nem akarok felvágni, de látszik rajtunk, hogy nem vagyunk csórók, azaz nem egy pár ezer forintos számlán akarunk nyerészkedni (...)

Egyszer csak kopogtak, ott volt a szakember, aki közölte, egy régebbi számla nincs befizetve, ezért azonnal lekapcsolja nálunk az áramot. Hiába kértem, hogy ne tegye, nem lehetett meghatni. Mondtam neki, hogy nézze már meg, két kicsi gyerekkel vagyok itthon, ne tegye ezt velünk, de egyáltalán nem érdekelte. Pedig még azt is mondtam neki, hogy várjon egy órát, elszaladok, befizetem a csekket, vagy itt helyben odaadom neki a pénzt, de fogta, majd kikötötte.

A megpróbáltatások ezután sem értek véget a cikk szerint.

Nagyon ideges voltam, mert bár nem vagyok kényes, szóval nem az volt a legnagyobb bajom, hogy nem tudok hajat mosni és szárítani, hanem hogy a gyerekeket hogyan fürdetem meg, vagy hogy Edwardnak hogyan adok vacsorát, hiszen ő még tápszert kap, ahhoz viszont forró víz kell – mondta az édesanya. – Végül termoszban hoztam haza, hogy tudjon vacsorázni a fiam. Az volt a szerencsénk, hogy a testvérem, Dani is ebben a lakóparkban lakik, így átszaladtam megmosdatni a gyerekeket. Este gyertyát kellett gyújtani, és bár nagyon szépen nézett ki, azért elég veszélyes. Még az volt a szerencse, hogy a gyerekek nem félnek a sötétben

- mesélte el a lapnak Vasvári Vivien, aki még aznap befizette az elmaradt számlát.

Természetesen az áramtalan éjszaka megtette a hatását.

Szerencsére ma reggel már jöttek visszakötni, ami amúgy pluszpénzbe kerül. Mivel a hűtő sem működött egész éjjel, ezért leolvadt, jó sok mindent dobhatok ki belőle

- magyarázta Luxus Vivi.

A Blikk megkereste az áramszolgáltatásért felelős ELMŰ-t, a cég azt válaszolta, több lépcsőben is jelzik, ha elmaradt a fogyasztó a fizetéssel. Először 8 napra rá érkezik egy emlékeztető levél, aztán 20 nappal később egy fizetési felszólítás, végül 60 napra egy kikapcsolási értesítő. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha lesz rá időm majd meg is könnyezlek!!! Hülye picsa!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Azért kíváncsi lennék a blikk miért nem foglalkozik azokkal akik pénz hiányában nem tudnak fizetni és áram nélkül maradnak. Ráadásul nekik még arra sem telik, hogy kifizessék a vissza kapcsolási díjat,.
simmering73
"...látszik rajtunk, hogy nem vagyunk csórók, azaz nem egy pár ezer forintos számlán akarunk nyerészkedni "
Lajcsi is ezt mondta a bíróságon. Szóljatok neki, majd ő megoldja okosban.
KisGenyo2
Nem védeni akarom Vivient, megvan róla is a véleményem.
De egy SZOLGÁLTATÓ egy elmaradt csekk miatt miért is köt ki bármit, ha azóta volt 2 ami nem maradt el? Azaz ha egy régebbi tartozás óta volt befizetés, akkor azért illene az ügyfelet nem bűnözőként kezelni. Csak hát ezek a posztkommunista szolgáltatók (ennél sokkal rosszabbak, rugalmatlanabbak amúgy a vizesek) , alkalmatlanok és monopol helyzetük miatt nem is érdekeltek az ügyfeleiket emberszámba venni...
desir62
A neved is így hangzik luxus vivien akarom mondani luxus qurva, fizess bazd meg aztán nem kapcsolják ki.
Egyékként meg 2 hónap után kötik ki, de előtte egyeztetnek.
nezelodo
Több millió nem luxus háziasszonyt nem fenyeget az áramkikapcsolás veszélye, mert tudja mennyi az annyi és mikor! Ráadásul az ilyen hatásvadász lapok sem írnak róla, mert senkit nem érdekel egy tisztességesen dolgozó és fizető család.
terlasz
Több dolog nem stimmel: A luxuslakás v.számlája nem párezer Ft,
a fagyasztott élelmiszerek nem olvadnak ki 1 éjszaka alatt,
a QR kóddal ellátott csekkel nem kell postára menni, hanem telefon segítségével azonnal kifizethető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.