Felmászott egy fára egy férfi az Oszter-birtok közvetlen közelében, a rendőrök próbálnak neki segíteni – írja a Blikk. Az 57 éves férfi azt mondta, hogy nem mászik le a fáról, amíg Oszter személyesen meg nem jelenik.

Egy fára felmászva tiltakozik egy férfi az Oszter-tavaknál. A rendőrség már a helyszínen van, a férfi állítólag azért mászott fel, mert a színész több millió forinttal tartozik neki, amit elvileg nem hajlandó törleszteni részére.

A helyi Facebook-oldalon fotókat is tettek közzé az esetről.

Ott azt írták

Egy férfi (aki a tavak építésén dolgozott) le akar ugrani a fáról. A színész állítólag a mai napig nem rendezte vele a munkáért járó több milliós összeget, így tiltakozik.

Biztonsági intézkedések keretében a rendőrség több társszervével együttműködve jelenleg is a helyszínen tartózkodik, ahol megpróbálják lehozni a fán lévő férfit

– mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtós szóvivője, Kiss Gábor.

Forrás: Bors, Blikk

Címlapi kép: MTI/Beliczay László

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
A fénykép alapján a férfi 5-6 méternél nem mászhatott magasabbra. Gyerekként ezt mi is számtalanszor megtettük, a szüleink nem is tudtak róla.
laszlobihari
nem lenne egyszerübb az adóst oda vinni a fához, és rendezzék le egymásközt!
papa.49
@laszlobihari: Esetleg fizethetne is a rúzssándor )))))))))))))
papa.49
@durbincs: A köcsögduda apád húzzon a farkára ))))))))))))
papa.49
@durbincs: Te meg a legkedvesebb nőrokonodat próbáld fel az úgy is divat köztetek geciromán ...
papa.49
@durbincs: Minek te barom, te mondod ezt nekem mikor azt se tudod, hogy Budapest, meg Bukarest nem ugyanaz a város ))))))))))))))))
Egyébként meg pont rád illik tahó nem tanultál és ,,buk- a- rest,, lett belőled köcsögduda ))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Te degenerált elfuserált barom takarodj vissza a csutitetű seggébe ott a helyed mocsok szemét román állat ...
Tudod is te hogy mi az atlasz tahó tetű román seggfej, még életedben egyszer láttál olyat és azt hitted hogy az az abrosz zabálni kezdtél rajta...
TE barom ha nagy betűvel írod, hogy Atlasz akkor az az Észak-Afrikai hegységre vonatkozik, ha viszont a földrajzi atlaszra gondolsz a félbiteddel azt meg KIS BETŰVEL KELL ÍRNI A MAGYAR NYELVBEN TAHÓ !!!
papa.49
@durbincs: Kuss idióta bocskoros román oláhcigány !!!
papa.49
@durbincs: Kuss tetves román geci oláhcigány
papa.49
@durbincs: Mit tudsz te az én múltamról SEMMIT hacsak nem III/II voltál régen, de tudod én pont leszarom a te tudásodat, oláhcigány !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.