Ismeritek az egyedényes vagy egylábasos tésztát? Millió recept kering a neten, és sok szakácskönyv is született a témában. A receptek roppant egyszerűek: egyetlen lábast használunk hozzájuk, amelybe csak bedobáljuk a hozzávalókat, és ripsz-ropsz, már készen is van a gyors és praktikus tésztaételünk. Pontos receptre igazából nincs szükség, viszont pár szabályt érdemes betartanunk, hogy ízletes legyen […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.