Pedofíliával vádolta meg a rock and roll királyát, Elvis Presley-t egy most megjelent könyv.

Túl fiatal lányokkal feküdt le Elvis Presley

– Az 50-es, 60-as évek énekes bálványa kifejezetten vonzódott a tinédzser lányokhoz, turnéi során több 14-15 éves fruskát csábított el – állítja botránykönyvében Joel Williamson, aki több, konkrét esetet is megemlít.

„Presley élete nagy szerelmének tartotta Dixie Lockot, akivel le is feküdt, amikor a lány 15 éves volt. Nagy volt az ijedtség, amikor az óvszer elszakadt, s a Király maga vitte kórházba alkalmi kedvesét”

– osztotta meg az egyik történetét Williamson. Presley későbbi házassága fényében mindez persze, nem hat különösnek az író szerint, hiszen feleségét, Priscilla Presley-t is a lány 13 éves korában ismerte meg németországi sorkatonai szolgálata alatt az akkor 23 éves énekes. Menedzsere figyelmeztette is, hogy vigyázzon, mert a lány még kiskorú. Ezért csak a leszerelése és majd hatévi udvarlás után, 1963-ban vette feleségül kedvesét.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Ennek is most jutott eszébe egy 42 éve halott emberből hasznot húzni!
Szeparepa2
1. 14-25 éves fruskák hemzsegnek a koncerteken, ma is mellesleg (több mint felük boldogan szexel egy sztárral bárhol bármikor)
2. 14-20 éves fruskák általában nem elkötelezettek, szabadon pasizgatnak, könnyűvérűek, főleg egy sztárral igen könnyen rávehetők bármire
3.14-15 éves fruskák általában a legszebbek, tökéletes alak, gyönyörű arc... minden férfi akinek nincs tökéletes boldog kapcsolata, mely minden téren kielégíti, azok mind 14-20 max 25 éves fruskákról álmodoznak (sőt fizetnek is nekik ha tudnak, egy-egy pásztoróráért)
4. 14 fölött sem pedofíliáról, sem megrontásról nem beszélhetünk, sem lilliomtiprásról, utóbbi kettőről csak abban az esetben, ha VALAMILYEN TRÜKKEL veszi rá a szexre a jóval idősebb illető és a kis fruska utólag megbánja... de ez sem bűncselekmény még így sem, max akkor ha teljesen kiüti valami droggal, akkor az nemi erőszak, fiatalkorú súlyosbítással, de ezt ha felnőtt korú ellen teszi meg AKKOR IS NEMI ERŐSZAK, tehát nem a kora a meghatározó hanem A BELEEGYEZÉS MEGLÉTE!
5.Egy 13 évessel szexelés valóban pedofíl bűncselekmény, ha felnőttkorú teszi, beleegyezés ide vagy oda... DE MI VAN AKKOR, HA A PARTNER IS 13 ÉVES??? Ja bocs... azt nem tudjuk, akkor pislogunk hogy az most mi van... igaz? Bravo! Hogy egy testileg-nemileg kifejlett kistininek is lehet intim magánélete az nem lényeg ugye...? Presley egy újjal nem ért hozzá a 13 éves kiscsajhoz, hanem kivárta a sorát.
EZ AZ ÜGY NEM PEDOFÍLIA, HANEM IDIÓTA AGYHALOTT ÁLSZENT BARMOK, AKIK EZZEL RÁGALMAZZÁK! ŐKET KELL BÜNTETNI, NEM POSZTHUMUSZ ELVIS EMLÉKÉT GYALÁZN! EZ BECSÜLETSÉRTÉS RÁGALMAZÁS KEGYELETSÉRTÉS!
Rossz lehet a sok csicska lúzernek, hogy nem jut mindenkinek finom friss frusihusi, sőt egyáltalán bármilyen nő sem, mert pénze sincs ribancozni (aztán max az utcán terrorizálja a nőket inkább), de az ilyen álszent erénycsősz hisztériák, csak a vádaskodók teszik magukat röhejessé, semmi más jelentősége nincs. Illetve annyi, említett vádpontokban megteszik a Presley örökösök a feljelentést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.