Nem jutott a döntőbe a Magyarországot képviselő Pápai Joci Az én apám című dallal a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon kedd este Tel-Avivban.

Az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjében 17 ország előadója mutatta be produkcióját. A legjobb 10 mezőnye, így a szombati elődöntőbe jutottak listája a szakmai zsűri pontjai és a közönségszavazatok kombinációja alapján alakult ki.

Pápai Joci szereplése itt látható:

Itt látható az elődöntő:

A Duna Televízió a helyszínről, a Tel-Avivi Nemzetközi Kiállítási Központból élőben közvetítette az elődöntőt, amelyen Pápai Joci hetedikként mutatta be Az én apám című, Molnár Ferenc Caramellel közösen írt dalát. Produkcióját egyedül adta elő a színpadon, a két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül támogatta. Az én apámat Pápai Joci édesapja ihlette, a dal üzenete, hogy a jelenben szeressük a számunkra fontos embereket.

Címlapkép: YouTube/Eurovision Song Contest

(nuus.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Shikari: Két vélemény van az enyém és amit leszarok!A tiedét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Nagyon ugy tunik pedig, hogy a kozonsegnek modfelett tetszik!
simmering73
Úgy hallom végre szakértő zsűrije lett idén ennek a dzsemborinak.
szep napot
RASSSZZIZMUS!!! A rasszizmus az egy buncselekmeny. Buncselekmenyt meg altalaban ciganyok kovetnek el. Helyeben mennek Brusszelbe.karpotlasert
JAJMÁR
Miért az előadóval vagytok elfoglalva? Ez a dalok versenye, nem az előadóké. Egyébként pedig a dal jó! Egyébként pedig a Pápai Joci jól adja elő!
Sajnos ez a fesztivál ua. a hibába esett, mint sokan mások... nem a dalt, az országokat ítélik meg szimpátia alapján! Akkor meg nem tökmindegy?
terlasz
Lehet, hogy jó a dal, de nem fesztiválra való. A baj ott volt, amikor a szűri semmilyen konkurenciát nem engedett a végső szavazásra. Előre kijelölték, hogy ennek kell mennie, minden trükköt be is vetettek, hogy így legyen. Nem emlékszem olyanra, hogy a magyarok ne jutottak volna a döntőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.