Sokkolhatta a csalódást keltő eredmény.

Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve

Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, színésznő, és műsorvezető irtózatos dühbe gurult, miután megtudta, idén magyar versenyző nélkül rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

Az elődöntőből búcsúzó Pápai Joci kiesését úgy kommentálta Instagram-sztorijában, hogy

kritikán aluli, hogy Pápai Joci nem jutott tovább, de „Iceland, meg ilyenek” igen.

Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tényleg szégyen, mármint hogy ebben az országban ez a liba influencer!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tényleg szégyen, mármint hogy ebben az országban ez a liba influencer!!! =))
simmering73
Legalább csönd lesz egy időre. Amúgy kérdezte valaki ezt a libát, hogy itt gágog?
balos
Kívűl elmegy,belül setét,amolyan "jó-féle"!Pénzért mindent bevállal!
terlasz
@RonaGyuri: Nincs is influenza szezon.
desir62
Egy igazi nagy műszar esett ki, és volt egy másik is valami még korábban, valami Alex, Kedvesem a kedvesem vagy 40 szer abban a kornyikálásban.
Grafix69
35 éve foglalkozom zenével , zeneszerzéssel , masterelésel , keveréssel , stúdió munkával jelenleg is . Az én véleményem a következő lenne . Évek óta van ez az Euró víziós dalfesztivál . Szinte kivétel nélkül , igénytelen , túlvariált , vagy éppen primitív zenék kerülnek be a dal válogatások során . Nem csak magyar oldalról van ez így , valami megfoghatatlan okból szinte mindegyik nemzet a legszarabb zenéit teszi itt közkincsé . Valami okból , ki tudja miért a profi zeneszerzők illetve előadók mindig elkerülik ezt a neves rendezvényt . Nyilván van egy-két kivétel a számok közt is , de gyakorlatilag ezek a művek pont a 12 egy tucat fosok közül kerülnek ki . Én a magyar részvételt már évek óta figyelem , persze nyilván az ízlés az elég szubiektív mindenkinél más és más , de azért gyakran még a zenei ingerküszöböt sem érinti meg ezeknek a daloknak a hallgatása . A magyar oldalról én Pápai Jocit is ide sorolnám , van akinek tetszik , de nekem középszerűnek tűnik és ebbe szinte a fesztiválon résztvevő előadók vagy 90 százaléka is . Olyan el énekelgetnek aztán kész . Nem érzek benne semmi töltést , nem borsózik a bőröm ha meghallom stb . Szóval az , hogy kiesett nem nagy kár , sem a produkció szempontjából sem az ő énektudása szempontjából sem , kb egy színvonalon van mind kettő . A tehetségkutatókról meg annyit , hogy most már lassan a tehetségtelen embereket adják el erőszakkal a közönségnek . Ez van . Fel a fejel Joci kb ugyan azt szintet tudod mint akik ott maradtak .
verőce21
@Grafix69: Magyar nyelvvel pedig még régebb óta foglalkozol, mint zenével. Mégis olyan pocsék helyesírásod van, hogy aki az anyanyelvét nem tanulta meg, annak minden más megnyilvánulása hiteltelen.
Grafix69
@verőce21: Tudom , hogy te mindenben remekelsz , hiszen részletesen ki is fejted , mellesleg ez nem egy irodalmi fórum és mint ilyen gondolom azért mivel nem az még nem olyan rettenetes . Nekem az nehezebben menne , hogy mindenben egy olyan rendkívül intelligens ember legyek mint pl , te . Így elnézést , ha hiteltelen vagyok de a magyar zenei színvonal helyesen vagy helytelenül is a béka picsája alatt van . Sajnos.
verőce21
@Grafix69: Ha megtanulod a magyar nyelvet, talán elhiszi neked valaki...
verőce21
@Grafix69: (07:19) Persze, attól még kaphatsz együttérző hozzászólásokat. :)

De, hogy értsd, miről beszélek. Csak néhány, durvaság. Az összetartozó fogalmakat egybeírjuk. "dal válogatások", "Euró víziós", - éppen a szakmába vágó kifejezések is gondot okoznak.
"Pl. A Dal történetének eddigi legszínvonalasabb dalválogatása hallható."

Vagy, az "Euró" – az egy pénznem, a "víziós” valami más. – Eurovíziós helyesen, és rövid o”-val!
És vagy 40 helyen, a vesszőt, pontot, írásjelet, közvetlenül a szó után tesszük ki!
@Grafix69:
Grafix69
@verőce21: igazad van ezeket nem mindig tudom , valami más amiért értéktelen a véleményem . ? Töröltem magamat minden jót nektek .
verőce21
@Grafix69: "Fel a fejel" @Grafix69: Minden jót!
Eladott Ország
Kárpáti Rebeka naptármodell talán a zenekonzervatórium oboa tanszakára járt, hogy ennyire ért hozzá?!
CsipkeRózsa
@Grafix69: május 17., 21:04

Mit jelent az, hogy törölted magad, csak nem lépsz ki a propi társaságából? Sokan nem jó helyesírók, attól még megjelenhetnek írásban is, ha van mondanivalójuk.
Aki Én
@verőce IQ21: hogy te mekkora egy budos fasszopo fereg vagy. A butasagod itt is tokeletesen megmutatkozott. Ki a banatos qrva fasznak kepzeled magad te nyomorult IQ hulladek?
verőce21
@Aki Én: Itt az a kérdés, hogy te kinek képzeled magad? Mert a kérdésed ennek fényében értékelendő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.