A Felelős Gasztrohős Alapítvány tavaszi, Nem etetem a szemetesem! #zerofoodwaste kampányában az élelmiszer-pazarlás káros környezeti hatásaira hívja fel a figyelmet. Magyarországon 1,8 millió tonna élelmiszerhulladék képződik évente, ennek 49%-a a háztartásokban. Globálisan pedig az élelmiszerek egyharmadát pazaroljuk el és ennek nagy része a szemétlerakókon végzi. Ez nem gond, hiszen lebomlik – gondolhatnánk, azonban ennél bonyolultabb […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Magyarországon 1,8 millió tonna élelmiszerhulladék képződik évente, ennek 49%-a a háztartásokban"
...és tessenek mondani azt a feleszemetet honnan veszik ?
vacsi
Valamikor, fiatalkromban, a boltok a megmaradt tejet, kenyeret, kiflit, stb. kitették a bolt elé, bárki elvihette. Ma az áruházak (pl. a Tesco) ezeket lakattal lezárt területen őrzi, nehogy az, aki rá lenne szorulva, hozzáférjen. A lejárt tejet, tejterméket a lefolyóba öntik, amitől a patkányok, csótányok híznak. Akkor most miről is szól ez a cikk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.