Szexista videóval "köszöntött" egy német cég. Sokan támadják az egyik legnagyobb német céget, mert anyák napja alkalmából egy olyan reklámmal mondott köszönetet, melyben az apák még a legegyszerűbb feladatot sem tudják megcsinálni.

Forrás: babaszoba.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Láttak ezek már magyar politikai reklámot?

vagy csak figyeltek-e oda úgy általában a reklámokra, gondoltak-e bele

Igazából nem is tudom hogyan választották ki ezeket a reklámokat a sok buta, értelmetlen sokak számára sértő reklámok közül. Gyors egymásutánban már a második botrány lett reklámok blődsége miatt. Most éppen „Mellélőtt anyák napi reklámjával az Edeka, a legnagyobb német szupermarket-lánc, melyet sokan szexistának tartanak, és ezért bojkottra szólítanak fel a céggel szemben. A reklámban ugyanis azt mutatják be, hogy az apák egyszerűen képtelenek elvégezni ugyanazokat a hétköznapi feladatokat, mint az anyák,”.
Nos mint írtam hasonlóan buta, értelmetlen és gyakran sztereotip üzenetek tömkelege a mai reklám-világ, amit pl. azzal kompenzálnak, hogy kifejezetten csúnya nőket szépítenek (beveszel a fájó fejedre egy tablettát és pár perc alatt egy komplett karbantartáson esel át fodrász, kozmetikus, etc.).
Azonban mindez eltörpül a hazai politikai reklámok és a még ezeket is alulmúló közszereplések bornírtságától!
vacsi
Többek között azért nincs TV-nk, már 30 éve, mert a gyerekeket féltettük az idióta reklámoktól.
Ami meg ezt az idézett reklámot illeti: nagyon is természetes, hogy az apák nem tudják ugyanúgy elvégezni a mindennapi élet feladatait, mint az anyák: hiszen ők FÉRFIAK, az anyák meg NŐK! Mások a fizikai lehetőségeik, más az agyuk működése, és természetesen mást várunk el tőlük - különben nem kellene férj, apa sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.