Kelemen Annát megsértette az egyik portál, most megszólalt.

Kelemen Anna a hétvégén posztolt az Instagramon egy képet, hosszú szöveggel, melyben az EP-választás és az őszi önkormányzati választások is szóba kerültek. Annácska posztjából kiderül, hogy akár ő is indulhatna a két választás közül bármelyiken, akár főpolgármester is lehetne. 

Ezen posztja kapcsán írt róla az egyik portál, és Kelemen úgy megbántódott, hogy végül egy videóban vágott vissza az őt sértegetőknek.

 

Kelemen Anna elmondja, hogy az ominózus cikkben három jelzővel illették: az első a Playmate, ami szerinte rendben is lenne, bár életében egyszer volt csak Playmate, és ez szerinte nem olyan dolog, mint, hogy valaki hova született, nem marad örökre Playmate valaki.

A második jelző a pornós, amire Kelemen azt mondta, hogy hadd döntse el, mit csinál. 

A harmadik a prostituált, amire azt mondta, hogy szerinte ebben ebben a fogyasztói társadalomban mindenki eladó. Lehet ezen vitatkozni, de mindenki eladó. Mindenki árulja magát valamilyen módon, mert nem csak szexuálisan árulhatjuk magunkat – mondja videóján Kelemen Anna.

Címlapkép: YouTube/KELEMEN ANNA OFFICIAL

(blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ezen nincs amit vitatkozni Annácska, mert van aki a testét bocsájtja árúba és van aki a tudását, kinek mije van, de mégsem ugyanaz, tudniillik a tudás az csak akkor ér valamit ha felhasználják a test meg akkor ha azt nem kübliként használják.
Yoda69
Miert van így kibukva? Semmi gond nincsen vele. Ez is egy mesterség, ráadásul szinte a legrégebbi.
nezelodo
@Yoda69: Ráadásul ha képviselő lenne, nem is lógna ki közülük, mert az elsöprőék, két kiló krumpliért, a Torgyán segítségével egykor pedig lejárt szavatosságú babgulyás konzervért vették a voksokat. Jó azért már modernizálódik a politika, ajándék állampolgárságért, plusz nyugdíjért, beiskolázási támogatásért a határon túl, néhány templom és stadion felújításával, és építésével, (csak azt nem értem, hogy Ausztria magyarlakta területein ezzel miért nem élnek), esetleg szoftverösszeomlás mankójával is lehet jelentős előnyhöz jutni. Gondolom ez utóbbi ügyben már gyakorol a lenci szoftverfejlesztő vállalkozása, hogy a nagy sikerre való tekintettel megismételhessék a legutóbbi választáson oly sikeresen bevetett trükköt. Aztán most gúnyolódjanak azok, akik azzal zrikálták a mini elnökünket, hogy még SMS-t sem tud küldeni!
desir62
Teljesen igaza van, a sok fityma szavazó mind politikai prosti legfőképpen a a kormány média potentátjai, (nem sorolom fel őket), az itt firkáló, agy mosott birkák és az a bizonyos parlamenti 2/3.
desir62
@desir62: tegnap este a rém tv-ben a gnóm geci fodor gábor, azt sem tudta szájert ,hogy szopja le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.