Több száz illegális bevándorló foglalta el a párizsi Charles de Gaulle repteret. Vasárnap több mint 500 dühös migráns gyűlt össze a reptéren. Franciaország nem a franciáké! Mindenkinek joga van itt lenni!„ – kiabálta az egyik migráns a kihangosítón keresztül. A tüntetést a bevándorláspárti La Chapelle Debout csoport szervezte. A tüntetők magukat feketemellényeseknek nevezték a sárgamellényes demonstrálók mintájára. A sárgamellényesek hónapok óta vonulnak fel Franciaország szerte Emmanuel Macron politikája ellen tiltakozva. A migránsok tartózkodási engedélyt valamint azt követelték, hogy az Air France hagyjon fel a kitoloncolások anyagi és logisztikai támogatásával. Ennek érdekében az ország miniszterelnökével és az Air France vezetőjével akartak tárgyalni. Közölték, hogy további tüntetésekre lehet számítani, ha nem teljesülnek a követeléseik.

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Migráns bébik...ezt kerdezed te? :) Azért mert az első kép az életedben a Nyugati alúlrjáró, még ne gondold, hogy magyarnak születtél!
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ? má migrans bebikre fáj a farpofája ? de a sitten is várják ám Csudafurulya ?
Rockxy
ez mind nemigaz, Franciaország nem emiatt feketedik, hanem.
a putin szállítja titokban az éj leple alatt a feketéket Párizsba, a zorbánfőispán meg korbáccsal veri a pilótát, és megparancsolja neki hogy hol szállhat le, meg holnem.
nemtuggyátoktikezt, hogy hogyvan, csak a nagy pofátok van mindég.
durbincs
@Rockxy: A rossz-orosz titokszolgálati nyelvek szerint , a Bagettből másznak elő ?
Aki Én
És, mi közünk hozzá?
Illegális bevándorlók mindig is voltak.
Csak még nem volt akkora féreg hatalom, aki erre építette voln a beteg hatalmát. Na, és persze pont egy indiai bevándorló...
durbincs
@Aki Én: A választék 0-la ,azt má csak törődjek bele ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.