Az anyatej jótékony hatásairól volt szó a szerda reggeli Mokkában.

Hogy mi mindenre jó a normális esetben kisbabák táplálására "készült" anyatej? Például palacsintát is lehet belőle sütni. 

A műsorban Mádai Vivien vállalta be a műveletet. Voksán Virágnak és Pachmann Péternek nem volt gusztusa a rendhagyó reggelihez, Mádai és Erdei Lilla dietetikus azonban bekapott egy-egy falatot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Undorító!
Jó 65 éve történt egy vidéki kórház szülészetén, hogy az egyik orvos mocskosul berúgott (akkor még lehetett munkaidő alatt), és szomjúságában, meg részegségében a hűtőből kivett egy üveg anyatejet, amit a gyerekek táplálásához tette félre, és megitta. Mikor keresték, egyből kijózanodott, és kihányta az egészet!
papa.49
A hülyeség állampolgári jog, ők meg GYAKOROLJÁK !!!
KisGenyo2
Szerintem az anyatej jótékony hatásait a sütéssel pont meg is lehet semmisíteni... ;-)
KisGenyo2
Kb. annyi értelme van, mint a C vitaminos, fokhagymás mézet alaposan megfőzni fogyasztás előtt.
Eladott Ország
Ez az ügy hol jár? a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2018%2F09%2Ftenyek-e1536827795968-1024x578.png&key=EW9_eXu-eV3cvB6TJnlH9Q&w=600&h=340
Kedves Nézőink! Hello röfik! Mai műsorunkban végigvonatozzuk a felcsútalcsúti alborétumot, meglátogatjuk a kazánházat és zenés-táncos előadást láthattok Kósamami disznóóljából. Közben 2 percenként Magyarország jobban teljesít, már megint növekszik a minimálbér, Soros, családi adókedvezmény, több százezer gyerek ingyen tankönyvet kap, kinyalhatjátok a picsánkat. Ja, bocs, az utóbbit csak gondoltuk! De tudjuk, ha migráncsozunk még egyet, önként, farolva megteszitek. Csácsumicsá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.