Magyarország „krumplis” nemzet, gondoljunk csak a hagyományos rakott burgonyára, a nudlira, a gombócokra, a hagymás tört krumplira vagy éppen a dödöllére és a tócsnira. Ahogy nálunk, úgy más országokban is igen népszerű, hiszen olcsó alapanyag, laktató és számos különböző fajta étel elkészíthető belőle. Még desszert is! Nézzük mi mindent főznek-sütnek belőle szerte a világon, cikkünkben […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.