Galambos Lajost a büntetőperének pénteki napján mentő szállította el.

A több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajosnak pénteken lett volna a tárgyalása. Lajcsi azonban rosszul lett és elesett a vécében. A felesége és védője támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak.

Ezt mondta Lagzi Lajcsi a kórházi ágyon, miután összeesett a tárgyaláson

Galambos Lajos büntetőperének pénteki napján drámai közjáték helyszínévé változott a Budaörsi Járásbíróság – a mulatószenészt mentő szállította el a tárgyalásáról.

A több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművésznek pénteken lett volna a tárgyalása. Lajcsi azonban rosszul lett és elesett a vécében. A felesége és védője támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zajlik Lagzi Lajcsi tárgyalása Részletek a Borsonline-on! #lagzilajcsi #galamboslajos #tárgyalás #Bors #Borsonline

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

Levegőt... egy kis levegőt. Nem vagyok jól

– rebegte Lajcsi, akit a hátsó széksorra fektettek.

Azt mondja, szúr a mellkasa és fáj a feje, de zavaros a beszéde. Szeretne bejönni a tárgyalásra, de szerintem ez nem fog menni

– mondta ügyvédje.

Először az orvosi ügyelet két munkatársa vizsgálta meg Lajcsit, majd megérkezett a mentő, hordágyon vitték ki az épületből, és szállították a János Kórház traumatológiájára, ahonnan a Kútvölgyi Kórházba került.

A mentőorvos tárta fel, hogy esése közben traumás sérülés keletkezett a tarkóján, de vérzése nem volt

– foglalta össze dr. Fröhlich Krisztián, megerősítve, védence zaklatottan érkezett a bíróságra.

A mentő hamar odaért a budaörsi bíróságra, Fröhlich Róbert ügyvéd (elöl) mutatta az utat, merre találják Lajcsit.

„Szerencsére a fejsérülésem nem komoly, a vérnyomásommal volt probléma” – mesélte a kórházi ágyon Galambos. „Három hete nem alszom rendesen, annyira feszültté tett, hogy három napot kell egy helyiségben töltenem a vádlóimmal. Ez most ütközött ki. A mentők 194-es vérnyomást mértek, és ugyan adtak egy szuper injekciót, de még nem ment 150 alá. Infúzióval a kezemben pihengetek, összességében jobban vagyok. Nem tudom, meddig tartanak benn, de egy éjszakát biztosan maradnom kell” – mondta a zenész.

Cikk- és címlapkép: Instagram/borsonline

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nincs olyan, hogy "közüzemi csalás". Szabálytalan vételezés van, ami viszont szabálysértés (nem bűncselekmény). Ennyi év alatt nem sikerült semmit Lajcsira bizonyítani? Akkor már értem, hogy Tiborcz miért van még szabadlábon...
cikicakk55
Lajcsika! Ez már csak így megy pedig.Előbb utóbb úgy is a bíróság elé kell állnod.Azt hiszed,csak azért,mert te vagy a " Lajcsi" a végtelenségig húzhatod a peredet? Hidd el minden bűnözőnek felmegy a vérnyomása a bíróság előtt,nem csak a tied. Az én férjem vérnyomása még itthon is 180 körül van,pedig nem is áll a bíróság előtt.nem kellett volna lopni és sumákolni,akkor most trombitálhatnál nyugodtan a tévében. Sajnos te is ugyan olyan szar alak vagy mint a többi fehérgalléros bűnöző.Minél több pénzetek van,annál smucigabbak vagytok.
Csizmás Kond
Elsőre én sem hittem, hogy csalt...de ekkora méretben már nem lehet letagadni. Ami meg az ebből adódó problémáit illeti, szerintem jól megélt a trombitából de ha nem volt az neki elég most a sajnálat sem ér semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.