Tésztasalátától a hordozható levesig Amennyiben már morfondíroztunk azon, milyen egészséges ebéd-ötletekkel dobhatnánk fel a napunkat, íme néhány remek tipp. A tészta- és rizs salátától a szendvicsekig és levesekig számos lehetőségünk van. Reggelire ehetünk bőségesebben, ám egy egészséges ebéd már megalapozza, hogy értékes ételeket fogyasszunk a nap további részében. Fejtörést okozhat azonban, miből állítsuk össze az […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Elképzelni sem tudom, hogy tésztát vagy rizst salátának készítsek el, főleg azt, hogy meg is egyem.
papa.49
Koma eszegessed ezeket a mit tudom én miket TE !!!
Én meg maradok a hagyományos kajáknál !!!
painful
Én nagyon régen, amikor még nagyon fiatal voltam és nagyon bohótlan; amikor még csak nagyon magyar konyha, elképzelni sem tudtam, hogy rántott sajtot egyek.
Ha csak meghallottam, undorodni kezdtem.
Aztán egyszer úgy hozta az élet (plusz némi tájjellegű testes vörösbortól erős voltam és bátor), hogy megkóstoltam a balatonszárszói Kihelyezett Központi Utasellátó Egységben (KKUE), és... és utána egy hétig csak azt ettem - reggelire, ebédre, vacsorára.
Ennyit az előítéletekről, hogy mit gondol jónak vagy rossznak egy ember - a maga (vagy mások) kárára.

Szeretem a rántott sajtot...
Szeretlek Rántott Sajt (SZRS)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.