Szexfüggőnek tartja magát Soma Mamagésa. Az utóbbi években mégis egyre mélyülő monogámiában él a férjével.

Soma a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban beszélt őszintén finoman szólva sem visszafogott szexuális életéről. Ebben még nincs semmi meglepő, hiszen ezzel kapcsolatos történeteket már többször is hallottunk tőle.

Arról azonban most először beszélt, hogy korábban kipróbálta a párcserés csoportos szexet, azaz a swingert. A hétköznapinak közel sem nevezhető aktusra Berlinben került sor, ahova barátnőivel együtt utazott, kifejezetten a swinger klub miatt.

Van, akinek bejön, van, akinek nem....Nekem nem jött be ennyire az eltárgyiasult dolog, de el tudom képzelni, hogy valakinek nagyon szuper, valakinek rengeteget ad.

– mondta.

Spitzer Gyöngyi vagyok, és maszturbálás függő vagyok, vagyis voltam. Azért beszélek erről ilyen szabadon, mert nekem az egyik sorsfeladatom a felszabadítás. Az egyik célja az életemnek, hogy szégyenteljessé váljak. Az önkielégítés útján is óriási végletet éltem meg.

– vallotta be.

Soma a szexuális felvilágosítását traumaként élte meg és sokáig hallani sem akart a témáról, később azonban a fürdőkádban felfedezte a testi örömöket. Elmondása szerint napjában többször is eltűnt a zuhanyzóban, hogy hódolhasson az élvezeteknek. Édesanyja nem tudta mire vélni a folytonos zuhanyzást, attól tartott, hogy lánya tisztaságmániás.

Cikk- és címlapkép. Facebook/Soma Mamagesa

(bors.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon finomkodva jellemzi saját magát, van egy 5 betűs szó amit a köznyelv használ az ilyen nőkre !!!
qxy
Na most tényleg. Ha valaki kurválkodik, az miért lenne hír, Tudod e Magamésa hogy hány kurva van és nem verik dobra? Vagy ennyire viszket a trüsmüs hogy ezt el kell mondani?
simmering73
Nimfománia - a nők kórosan felfokozott szexuális vágyát (és az ebből következő túlzottan aktív szexuális életet) jelenti. Ez a kóros állapot rendszerint kritikátlan szexuális viselkedést és gyakran váltogatott szexuális partnerkapcsolatokat eredményez. Jellemző, hogy ezek a nők igen ritkán élnek át orgazmust.
Mamasomagésa tökéletes jellemzése.
qxy
Erről beugrott egy vicc. át is írtam.
Magamésa el megy a dokihoz.
,- Dokikám. A férjem nem tud kielégíteni.
.- Akkor tartson szeretőt .
,- Igen dokikám, van de az sem elég.
,- Akkor tartson kettőt.
,- Bevallom dokikám négy van és az sem elég.
,- Magamésa, akkor ön beteg.
,- Na látja dokikám. Mondtam én.. . Na erre adjon valami baszpirint, mert a férjem azt mondja kurva vagyok.
babp1982
Ugyan már mi van abban, hogy szereti a sexet? Jobb lenne, ha frigid lenne, ne legyünk már álszentek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.