Fitoterápiás tanácsadás, szűrőkörút, cukormentes torta verseny: Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember és a Diabess-Györgytea szakmai partnerként idén is több alkalommal részt vesz a cukorbetegség megelőzését és megfelelő kezelését célul kitűző Egy Csepp Figyelem Alapítvány programjain. Szabó Gyuri bácsi mindig is szívügyének tekintette a cukorbetegek sorsát: nemcsak az előadásain és a személyes tanácsadásokon hangsúlyozza a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Éljen és virágozzon a leg több amputát láb az EU ban ,mert ott is elsö a 10 parancsolatos egészségügy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
Éljen és virágozzon a leg több amputát láb az EU ban ,mert ott is elsö a 10 parancsolatos egészségügy.
ila51
@csak úgy...: ...én hiába imádkozom az öregemnek , nem megy el az orvoshoz , bizalmatlan velük , és az orvosságokkal szemben ...azám , ki tudja , megkérdezik a pácienst , hogy levághatják - e a lábát ?
csak úgy....
@ila51: azért kérdezösködés nélkül nem hiszem,hogy csak úgy levágnák de abban sem vagyok biztos,hogy valami más lehetöséget,gyógymódot kapna ha bezárt az érsebészet . Ne imátozz az öregednek, biflázza be a 10 parancsolatot,ha az sem segít,akkor fogalmam sincs.
painful
Orbán valójában magasról szarik a magyar emberekre.
Amíg ezt nem értetik meg az ellenzékiek szájbarágósan, jóóóól elmagyarázva sokszor, addig itt nem lesz változás.
csak úgy....
@painful: az még haggyán ,hogy orbán magasról szarik rájuk ,de ök még tapsolnak is neki...
Levendula
@CsipkeRózsa: Én visszaadnám a diplomámat, ha nem tudnám a lelkiismeretem szerint gyógyítani a betegeket. Ezért mennek el fiataljaink külföldre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.