Tömegverekedésbe keveredett Pumped Gabo Vecsésen.

Megverték a kigyúrt realitysztárt Vecsésen

A kigyúrt realityszereplő egy barátját akarta megvédeni, akit többen a földre vittek és rugdosni kezdtek. Gabo odaugrott, hogy segítsen, de ő járt pórul: súlyos sérülést szenvedett.

Nem az én ügyem volt, de egy jóbarátom került bajba, ezért segítenem kellett

– kezdte a Blikknek Pumped Gabo.

Nem akarok belemenni az okokba, de Vecsésen egy igazi tömegverekedés alakult ki, vagy húszan ütötték egymást. Az egyik haverom is belekeveredett, de elsőre nem aggódtam érte, mert ütőképes gyerek. Aztán többen támadtak rá, a földre került, ahol rugdosni kezdték, ezt pedig nem hagyhattam. Próbáltam ledobálni róla az agresszív embereket, és amikor az egyikőjüket megemeltem, akkor ficamodott ki a vállam

– árulta el a valóságshow-szereplő, akire most több hét lábadozás vár. A nyári buliszezont – köztük a Balaton Sound fesztivált, amelyen híres lett – így biztosan ki kell hagynia, és egyéb szereplései is veszélybe kerültek.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Syntax Error
Csoportosan elkövetett garázdaság! Örülj, ha csak tanúként hallgat meg a hatóság!!! Ilyen esetben rendőrt kell hívni, nem beavatkozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Aha. Emelés közben kificamodott a válla. Ezt hívják balesetnek. A címben viszont azt olvassuk, megverték. Akkor most mi az igazság?
Syntax Error
Csoportosan elkövetett garázdaság! Örülj, ha csak tanúként hallgat meg a hatóság!!! Ilyen esetben rendőrt kell hívni, nem beavatkozni!
maci0427
Magyarország szégyenei ezek és nem sztárok ! Ezek fogják megmenteni Magyarország jövőjét, kész röhej szégyen és szomorú is egyben ! Amúgy jegyezze meg jól, hiába kigyúrt ha oldalról bele...sszák a kést , vagy a sok Lúd rátámad !
maci0427
@simmering73: Pontosan így van ! Ő a nagyfiú , de egy szenes vagont nem bírna kipakolni ! Örüljön, hogy még él , legyen szerényebb egy kicsit és vigyázzon, hogy hová jár.
papa.49
Ja a ,,felpumpált,, karok nem az igazi erő jelképei !!!
KisGenyo2
Ha ilyenek a "sztárjaink" akkor a politikusainkon sem igen kell és lehet csodálkozni. Ez a társadalom "ennyire képes". ;-)
balos
Ezeket reklámozza a közszartévé is!A kultura a hitlerájban sem volt divat!
nezelodo
@KisGenyo2: Min csodálkozna az ámuló kisember, hiszen a vezér is a saller és kokiosztással fenyegetőzött odakint, haza pedig a disznóól takarítás kilátásba helyezésével üzent. Ízléses tömegkultúrát honosított meg az eddigi regnálása alatt, de ez még tovább fejlődhet. Ezek a "sztárocskák" pedig példaképüknek tekintik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.