Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői követők millióit ábrándították ki.

Bocsánatkérést követelt a Trónok harcának befejezése miatt, és az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt.

Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek

– írta Facebook-bejegyzésében Szergej Matasov, a pártnak az Altaj Köztársaságban működő regionális bizottsági első titkára a The Moscow Times beszámolója szerint.

A kommunisták is kiakadtak a Trónok harca utolsó évadától

Matasov rámutatott, hogy a párt szerint

a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem hallgattak a sorozat híveire, aminek következtében mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és nem vonták le a logikus végkövetkeztetéseket sem.

Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői

követők millióit ábrándították ki és feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket.

A pártvezető azonnali bocsánatkérést követelt, valamint azt, hogy az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Párja tagjainak bevonásával feltétlenül forgassák újra.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Shikari: 30 éve szabadlábon garázdálkodnak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.