Joghurtos csirkemell pácot készítettem, a húst beleforgattam, majd nyársra húztam paprikával és hagymával. Részletes recept képekkel. Joghurtos csirkemell pác: 300 g görög joghurt 2 kávéskanál mustár 1 citrom leve 2 evőkanál olívaolaj 4 gerezd zúzott fokhagyma 2 kávéskanál só 1 evőkanál fűszerkeverék – én provencei fűszerkeveréket használtam, de bármilyen zöldfűszer kiválóan alkalmas hozzá, pl. bazsalikom, kakukkfű, lestyán, oregánó, rozmaring, borsikafű, tárkony

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.