A citromos-spárgás csirkemell a nyári szezon sztárja. Részletes receptleírás pontos mennyiségekkel és képekkel. Készítsd el te is! A citromot alaposan megmossuk, félbevágjuk. Az egyik felét kifacsarjuk és a héját lereszeljük, a másikat vékony szeletekre vágjuk. A csirkemellet vízszintesen elfelezzük, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával megszórjuk, majd lisztbe forgatjuk. Egy serpenyőbn kevés olajat forrósítunk, a csirkemell szeletek mindkét oldalát 4-5 percig sütjük, közben mellédobjuk a citromszeleteket. Kivesszük mindkettőt és félretesszük.

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.