Srí Lankán ismerkedtek meg még a forgatás elején. Demcsák szerelmét Krishannakm illetve hindiül Krishnának hívják.

Nemrég felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa azért nem jött haza azonnal az Ázsia Expressz forgatása után, mert férjhez ment.

A műsorvezetőnő többször is posztolt a kinti kalandjairól a közösségi oldalán, az egyik videójában pedig valóban látszik, hogy egy karikagyűrű virít az ujján. Hogy a feltételezés megalapozott volt, a Story magazinnak erősítette meg a műsorvezető, hogy egy indiai férfival esett szerelembe Ázsiában, akivel azóta már össze is házasodtak.

Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesza sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott

– mesélte a lapnak Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy szerelmét Krishannakm illetve hindiül Krishnának hívják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One night in Bangkok and the hard man humbles... #valaholegyszigeten

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors, de ezt leginkább ő tudta

– folytatta a műsorvezetőnő.

Én magam csak annyit éreztem, hogy nélküle kevesebb vagyok. Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, amíg ki nem mondta, hogy ő a férjem. Amikor ezt megtette, megállt a levegő

– derül ki a Blikk szemléjéből.

A házasság hirtelen jött és nagyon romantikus volt. Krishan a szállodai szobájában várta Zsuzsát egy szál rózsával és gyűrűvel, miközben a háttérben romantikus zene szólt. Letérdelt és megkérte a kezét, majd hindu szokás szerint megcsókolta a lábát. A pár Ázsiában fogadott örök hűséget egymásnak.

Cikk- és címlapkép: Instagram/zsdemcsak

(blikk.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Basszus ez nem semmi. Qúrva jó az ízlése, remélhetőleg Indiában gyakorolgathatja az ottani hagyományokat!
nezelodo
@maci0427: Lehet, hogy csak tájékozatlan a fiú...
volvós
Egy qrwa az qrwa marad, bárhol is legyen, egy biztos ennek a " migránsnak " tuti hogy nagyon sok pénze van, és ezt a ribanc gyorsan ki is használta...a gyerekei tudnak róla, vagy a pasi is tud a gyerekeiről ??
terlasz
Zsuzsikát ott még nem ismerik, egyelőre. Szegény fiú...!
nemfideszes
Hát Zsuzsika, hogy fogsz ezek után hitelesen "migráncsozni" a TV2 reggeli mokkájában?!.. bár mint tudjuk a NER embereinél nem az erkölcs, a jellem, és a tisztesség az ami számít, csak és kizárólag a pénz... azért pedig "szopok, nyalok, gombot varrok!"... ugye Zsuzsika?!... bár a varrással lehetnek némi problémák...
simmering73
Aztán vigyázz Krishnáné, mert egy sanda pillantás Annyitisér Jancsira, aztán elmetszik a torkodat. Indiában ez bevett szokás, ha hűtlen az asszonka.
Dr plágium
Nekem nem hiányzott. Azért elgondolkoztató, hogy úgy ment férjhez (bár szerintem ez nem hivatalos esküvő volt), hogy a gyerekei nem ismerik a "férjét". Milyen anya az ilyen? Papolt arról hogy neki a gyerekei a legfontosabbak...ezek szerint nem. Az elvárható minden elvált anyától (és apától), hogy mielőtt férjhez megy ( megnősül) ismertesse össze a gyerekeit a jövendőbelijével. A gyerekeknek idő kell amíg bizonyos dolgokat feldolgoznak. Nem biztos hogy jól reagálnak ha kész tények elé állítják őket.
qxy
Na végre. Se nappalom se éjszakám. Alig tudtam szarni.
Köszönöm a hírt . Aztakurvaszarokbele.
Clavigo
Hova szarjak izgalmamban ?? Tööőőccssé má valamit...zsuzso
Dr plágium
@Horizont: Azt mondta Skype-on beszéltek velük. Amúgy nem igazán számítanak ha viszket a punci.
csipetke
Demcsák jól be lehetett nyomva,mikor hozzáment ehhez a faszihoz.Kiváncsi lennék,hogy a gyerekei mit szóltak ehhez az óhazából gyütt romacsávóhoz
1magyar
Hányadik a sorban feleségként? Aztán majd közpénzből mentsük haza a háremből?
simmering73
Álompár. Álmomba se jöjjenek elő. Remélem a csávó nem vágyódik Magyarországra és ott tartja az ujdonsült feleségét.
simmering73
Annyitisér Jánosom és Krishna immáron luksógorok.
Dr plágium
@simmering73: Ne reménykedj, itt akarnak élni. Biztosan az EU-s útlevél kell az ipsének, ha az meglesz már nem érdekli az agyonplasztikázott felesége. " Bár gyermekei véleményét mindig kikéri, ezúttal Tamara és Benedek is utólag értesült a frigyről. A házasok már abban is megállapodtak, hogy Magyarországon élnek majd. "
Hari
Ki az a Demcsák, vagy nemcsák ?? Én egyszer azt hallottam róla, hogy részegen vezetett, és elkapták. Úristen hány ilyenről lehetne írni, ..
Hari
@qxy: na látod, ez kell a magyarnak, nemcsak a migráncsozás. Mostantól még jobbra fordul a sorunk !!!
Hari
@Clavigo: én máris jobban érzem magam! Eddig halálra izgultam magam, hogy sikerül-e férjet találnia. Remélem megtalálta a zsák a foltját, és boldogan élnek, míg el nem válnak, aztán újra lehet izgulni.
Clavigo
@simmering73: :) :)))))DDDDDDDD :)))))))))))))))))
qxy
Ki találtam tudjátok mi lesz a következő hír erről a kapcsolatról? A faszit el nézve, az arc vonásait egyebeket, Nem egy de szeretem az én kis párom, hanem " ezt csinálod mert ha nem ki rúglak a bugyidból te kurva." Ne forgasd a szádba nyeld le ezé tartalak és fél örszág fogja sajnélni ezt a szegény szét kefélt ribancot
qxy
@Hari: Hogy ki ez? hát nem tudod, ez olyan mint a Csák Máténak is volt három gyereke abból egy fogadott gyerek volt.
El magyarázom.
1 Csák Berri,
2 Csák Norisz,
és a fogadott gyermek a Nem Csák Károly
Hari
@qxy: hát én csak Csák Mátét ismerem, azt is hallásból, állítólag ő sem volt akárki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.